ogolnie tluki sami dajcie sobie blokady itp bo juz nie wiecie co robicie czytalem tematy i sporo tu osob ma racje moze nie dlugo za samo oddychanie dacie blokade jak tu jeden z użytkownikow napisal schodzicie na psy
do Fotka.pl
Generalnie to.. czynność za którą otrzymałeś ostatniego bana nigdy nie była i nigdy nie będzie tutaj dozwolona, więc patrząc przez pryzmat tego nie rozumiem jak portal mógł "zejść na psy".

przeczytaj sobie co oznacza slowo OBNAZANIE bo chyba nie wiecie co to slowo oznacza od dzis na basen bede nosil koszulke i bede w niej plywal aby nie wyrzucili mnie za obnazanie aaa i w spodniach bo glupio tak w samych bokserkach
ps:w mojej sytuacji twarz bylo widac a ze siedzialem bez koszulki to dostalem blokade wy ogolne jestescie smieszni i zamykacie temat ktory zaledwie napisalem 2godz temu itp a nie minelo 14 dni
Tak czy inaczej, jeśli twierdzisz, że blokada została nadana niesłusznie złóż zażalenie do działu obsługi użytkownika http://www.fotka.pl/kontakt#formularz ;)
aha i jeszcze to dobrze patrzcie bo fotke mam prawidlowa a jak czytalem trafiliscie na odpowiedniego rywala ktory ma racje to jak tu go zablokowac usunac zdjecie i ban fajne rozwiazanie a nie bede do dzialu mam to juz gleboko w (........) poczekam ale jak dostane znow blokade to bede wiedzial co z tym zrobic