Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
lista tematów
Skala ocen strona 4 z 20
Konto usunięte: Wiem co czujesz. Ja sobie psychicznie nie poradzę ze średnią poniżej 10. dla mnie to policzek, potwarz, masakra jakaś. Nie wiem jak jutro mam pokazać się w LO gdy na tabletach i interentach moi ziomkowie i ziomalki zobaczą, że mam średnią 9.70. Panie Prezesie fotki.pl Jak żyć? xD
Tak za tak? Błagam.
Konto usunięte: Nie jestem tania ale do kupienia. XD Za odpowiednie profity przymknę oczy na znikające głosy xD
Konto usunięte: Wiem co czujesz. Ja sobie psychicznie nie poradzę ze średnią poniżej 10. dla mnie to policzek, potwarz, masakra jakaś. Nie wiem jak jutro mam pokazać się w LO gdy na tabletach i interentach moi ziomkowie i ziomalki zobaczą, że mam średnią 9.70. Panie Prezesie fotki.pl Jak żyć? xD
Dobrze kombinujesz. Czyżby pozew się szykował o zniszczenie dobrego wizerunku?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
A po co Wam w ogóle te oceny do szczęścia potrzebne, że taki raban o nie wzniecacie? Czy to takie istotne dać komuś 3, 7 czy 10? Wasze życie będzie pełniejsze?
Jeśli ktoś się Wam spodobał, to sensowny komentarz będzie po stokroć sympatyczniejszy niż mechaniczne klikanie na '10'.
Jeśli ktoś się Wam spodobał, to sensowny komentarz będzie po stokroć sympatyczniejszy niż mechaniczne klikanie na '10'.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain