lista tematów
co to jest użytkownicy ignorowani strona 1 z 2
Aby dodac kogos do tzw. 'czarnej listy' nalezy wejsc w podglad profilu, uzytkownika. Nastepnie kliknac ikone '...' obok ikony 'napisz'. Spowoduje to otwarcie listy z opcjami, gdzie znajduje sie m.in opcja 'blokuj'. Uzycie jej sprawi, iz uzytkownik zostanie dodany do czarnej listy
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
To jest coś takiego jak dana osoba z pośród twoich znajomych dodaje na przykład co chwile kogoś do znajomych a ciebie to na przykład drażni, że masz tyle tego typu powiadomień. Wtedy możesz osobę dodać do osób - Ignorowani użytkownicy.
Wchodzisz w - Ustawienia - https://fotka.com/ustawienia/konto a następnie klikasz w powiadomienia, ale podaje również link na nie - https://fotka.com/ustawienia/powiadomienia
Po wejściu w powiadamiania masz tam - Ignorowani użytkownicy, tam znajdują się osoby przez ciebie "ukryte" z prawej strony jest opcja - Odblokuj
Koleżanka po niżej dodała rzut ekranu, tam widać jak odblokować daną osobę :)
HardStyle

Skorzystaj z przypomnienia Hasła przy logowaniu pisze Ci tam coś takiego ( Nie pamiętam hasła ), a dalej postępuj zgodnie z wskazówkami jak już przypomnisz sobie hasło to wchodzisz w ustawienia swojego konta ( tak jak byś chciała się wylogować) i tam masz opcję zmiana loginu
nie moge odblokowania osoby z ignorowsnej lukiiis wpisałam strone inik i nic zrobiłam tak jak było na pisane
I ile mnie pamięć nie myli to chyba przez 7dni nie można osoby usunąć z czarnej listy chyba ze to zostało zmienione
Na podany rzucie widać tam opcję (odblokuj) klikałaś w to, lub czy pojawia się jakiś komunikat/Błąd ?
Aro32: I ile mnie pamięć nie myli to chyba przez 7dni nie można osoby usunąć z czarnej listy chyba ze to zostało zmienione
Zmieniło się to, teraz dodając osobę na czarną listę i usunięcie jej, jest możliwa od zaraz z CL.
HardStyle