Pozbycie się ich...
Osoby nie posiadających gwiazd też powinni spokojnie korzystać z pełnej okazjonalności fotki.
Opisy powinny wrócić nawet do pięciu tysiąca znaków...;)
lista tematów
[Pomysłomat] Reklamy//OPISY// strona 1 z 2
Adblock od tego jest żeby pomagać, może nie idealnie i nie wszystkie reklamy, ale te najgorsze blokuje.
Z ciekawości wyłączyłem go i przejrzałem parę profili, zdecydowanie lepiej z abp.
ale jednak skomentuje ;)
Konto usunięte: Proponujesz na forum pozbycie się reklam dzięki, którym w sporej pewnie części portal działa
Skąd taki szary burek może wiedzieć na czym ten portal zarabia;)
Ty już nim zostałeś przychodząc na świat:)
A z drugiej strony czytaj uważnie posty a później się wypowiadaj panie "inteligentny"
Więcej kultury jeżeli cię w domu nie nauczyli.
Nie szarpcie się proszę, każdy z Was ma swoje racje. Uszanujcie to :-).
speedtrax: Pozbycie się ich...
Osoby nie posiadających gwiazd też powinni spokojnie korzystać z pełnej okazjonalności fotki.
Jeden z programów blokujących reklamy sprawę załatwia.
Jak wspomniałeś sam:

Jak najbardziej jestem za powrotem tej opcji

Postaram się Madziu.
Od tego są reklamy żeby na nich zarabiać, stąd wiem.
Kultury nauczyli mnie na tyle wystarczająco abym wiedział, że za pomoc należy podziękować, a nie zarzucać jakieś swoje fantazje, tak na marginesie nie do końca zrozumiałe.
A inteligentny jestem na tyle, że potrafię sobie sam poradzić z reklamami zamiast zakładać jakieś durne tematy na forum. Polecam myślenie, albo chociaż google.
Konto usunięte: A inteligentny jestem na tyle, że potrafię sobie sam poradzić z reklamami zamiast zakładać jakieś durne tematy na forum.
jesteś tak "inteligentny" czy takiego udajesz?
po "2" Tylko w tym problem, że mi się w ogóle nie wyświetlają.
po "3" czytaj ze zrozumieniem.
"błądzisz między wierszami"
a ja tobie polecam a nawet życzę większego ilorazu, niestety tobie google nawet nie pomoże.