Hej, wczoraj udostępniliśmy w Google Play aplikację do nadawania na Fotka.tv z urządzeń Androidowych :). Teraz możecie prowadzić transmisję na żywo z imprezy w pubie, meczu czy innego fajnego wydarzenia!;) Zachęcam do pobierania aplikacji i podzieleniem się z nami uwagami na jej temat.
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.pl.fotka.mobile.fotkatv.publisher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFpci5wbC5mb3RrYS5tb2JpbGUuZm90a2F0di5wdWJsaXNoZXIiXQ..
lista tematów
[Kamerki] Fotka.TV Android strona 5 z 7
Witam...
Czy przewidujecie bądź udostępnicie aplikację na żeby można było na smartfonach również używać wbudowanych kamerek do transmisji wideo jak na komputerze pod windowsem?
Czy przewidujecie bądź udostępnicie aplikację na żeby można było na smartfonach również używać wbudowanych kamerek do transmisji wideo jak na komputerze pod windowsem?
No elo siema pozdro i w ogole :)
Podbijam rowniez z pytaniem, aplikacja poprzednia dzialala nielicznym, zostala usunieta z marketu, moze czas pomyslec nad czyms sprawnym, co? :>
Probowalem tez przez przegladarke na smartfonie z flashem no ale niestety. Proba konczy sie jedynie komunikatem "Laczenie z serwerem"..
Mysle ze wielu uzytkownikow by to ucieszylo :)
Pozdrawiam.
Podbijam rowniez z pytaniem, aplikacja poprzednia dzialala nielicznym, zostala usunieta z marketu, moze czas pomyslec nad czyms sprawnym, co? :>
Probowalem tez przez przegladarke na smartfonie z flashem no ale niestety. Proba konczy sie jedynie komunikatem "Laczenie z serwerem"..
Mysle ze wielu uzytkownikow by to ucieszylo :)
Pozdrawiam.
mogą być dwa rozwiązania jedna to przeglądarka z dołączonym flash playerem,kilka ich jest trzeba prubować, a drugie to przeglądarka która kompresuje video przez swoje serwery są to Opera max (trzeba czekać w kolejce do instalacji) puffin browser (płatny kilka zet działa na tym fotka prubowałem) i Skyfire
Po dzisiejszej aktualizacji można oglądać kamerki lecz bez dźwięku i możliwości nadawania. Chat działa. Mowa o aplikacji Fotka.pl dla systemu Android
Mam samsunga galaxy mini 2, zainstalowałem fotkę , no i weszłem na kamerki obraz okropny jakby śnieg padał bardzo śnieży i paski latają /