Konto usunięte: Napisałem prośbę by administracja zainteresowała się takimi oto osobami, które ROBIĄ STRASZNE transmisje na fotce
Nie zauważyłem żadnych "STRASZNYCH" rzeczy - a znam transmisje wspomnianych przez Ciebie osób.
Konto usunięte: Gdzie ja napisałem, że nie powinno się zakazać osobom takim korzystania z internetu?
Coś chyba ze stylem ci się pomieszało, bo tym zdaniem potwierdziłeś co napisałem - to tak a propos podstawówki.
Konto usunięte: Może CI się podoba jak dziewczyna się dusi czy leży na podłodze i płacze, a ludzie to oglądają.
Nie widzę powodu by blokować taką transmisję - podaj powód dlaczego miałoby być takie transmisje blokowane
Konto usunięte: uważasz, iż napisałem osoba chora psychicznie jest gorsza od innych, ja nie wiem po czym Ty to wnioskujesz, rozumiem, że może masz strasznie poglądy lewicowe
tak - nadal tak uważam - poza tym nie wiem co poglądy polityczne mają tu do rzeczy. Z jednej strony piszesz że nikogo nie oceniasz ale jednak uważasz mnie za lewaka a takich uważasz za gorszych - twoja logika wymiata
Konto usunięte: Jeszcze raz napiszę, że osoby, które są chore powinny mieć całkowity zakaz transmitowania na fotce
A ja jeszcze raz spytam dlaczego - argumenty - podstawa prawna - cokolwiek tylko nie takie, że inni łamią regulamin na ich transmisjach.
Ps. zawsze "łapać złodzieja" krzyczy... złodziej - chcesz aby blokować osoby które nie łamią regulaminu sam łamiąc regulamin serwisu - twoja wymiatająca logika po raz wtóry.