Przepraszam, że zakłócę spokój tego pięknego wieczoru, ale mam jedno, zasadnicze pytanie.
SKĄD SIĘ BIORĄ TE WSZYSTKIE DZIECI I POKEMONY, KTÓRE ZAKŁADAJĄ TE DURNE TEMATY?
CZY TO PROWOKACJA?
Wystarczyły urodzinowe i bezsensowne tematy Beaty, Sandry i Krzyśka. Naprawdę!
Bardzo proszę o przywrócenie spokoju na tym forumku,
pozdrawiam, naczelny podludź z czató.
lista tematów
[Czat] BOŻE.
Marylka: Lubię to Wasze męskie "wydaje mi się", zaraz po "oj tam" i "aha". Przyznam się, że nie wyobrażam sobie Luźnego z banem
'Wydaje mi sie' uzywam czasem. 'Oj tam' mnie irytuje, 'aha' rowniez. Miewalem juz sporo razy bana na tym koncie, m.in. z automatu za slowo 'pierdoly', bo nie dziala mi prawy alt i nie mam polskich liter. Ze dwa razy moze dostalem za obraze innych albo prowokowanie. Glownie wlasnie za przeklenstwa.
Marylka: Ministrowie wszystkiego nie mają fotki, nie przesiadują, to zabraniają. Oni po prostu nie wiedzą
Chyba trzeba będzie ich uświadomić w końcu... A nie sobie żyją tak, w błogiej nieświadomości...

Marylka: Dowiedziałam się chwilę temu, że jak chcę być fajna i na topie, to powinnam zrobić sobie słit focie w HD
No to kurdeee, do dzieła, nie możesz ryzykować bycia "niefajną"

LuznyGosc: 'Wydaje mi sie' uzywam czasem. 'Oj tam' mnie irytuje, 'aha' rowniez. Miewalem juz sporo razy bana na tym koncie, m.in. z automatu za slowo 'pi..y', bo nie dziala mi prawy alt i nie mam polskich liter. Ze dwa razy moze dostalem za obraze innych albo prowokowanie. Glownie wlasnie za przeklenstwa.
Mnie denerwuje wszystko ostatnio

Lepiej Kaczyński, zostałby nowym hejterem roku

Właśnie słyszałam, dziewcze ma ostre disy, pojechała z Tobą jak z taczką gnoju

Kamień spadł mi z serca, skoro mogę się czuć bezpieczna. :D
Swoją drogą mam zaległości, nawet nie wiedziałam jak ma na imię, nie wybacze sobie tego :( i już chyba nie dam rady nadgonić njusów wszystkich, kurdeeeee.
:mrgreen:
Dobra, wracam do ćwiczenia pamięci, myślenia i rozwijania się intelektualnego. Niechętnie, ale co zrobić.
Joł.
:*