Jak mozna dołączyć do kręgu przyjaciół i "porzadkowych" czata? Jestem typem czatowicza- obserwatora i czesto widzac niektore wpisy mialoby sie ochote taka osobe z pokoju wyrzucic czy te nalozyc na takiego uzytkownika stosowna kare poniewaz w wiekszosci przypadkow osoby podzegajace do nienetykietowego zachowania dzialaja w momencie nieobecnosci moda czy tez osob ktore nad ta forma komunikacji sprawuja piecze. Czy i Wy widzicie ten problem? Zapraszam do rozmowy- Psorka :)
lista tematów
[Czat] Moderator i przyjaciel czata strona 2 z 6
Najważniejsze, żebyś była aktywnym userem, który będzie pozytywnie się odznaczał wśród innych użytkowników. To MG wybierają nowych modów, zatem najlepiej by było, gdyby to właśnie oni zauważyli to pozytywne wyróżnianie się z tłumu. :P
Oj podobijam motzno.

Oj przecież wiem, lubię cię drażnić takimi pierdołami, zapomniałaś?

Nie, bo wtedy wiele osób by się mnie czepiało o to, że jestem czepialski

Spadaj, fotka a yt to dwie różne sprawy :D Choć w sumie na dobre się to zaczęło od FQLT zrodzonego tutaj, no ale..

Już dawno z Tobą nie pisałam i mogłam zapomnieć!

Wydaje mi się, że wtedy leciałyby teksty typu 'Ty faktycznie jesteś czepialski

Em.. ty coś wiesz na temat mojego kanału na yt?

Fakt.. sposobności coś zaczyna brakować

-caps off proszę
-faktycznie jesteś czepialski
Kurde, w sumie pewnie by tak było

A tak swoją drogą, wymyślisz mi ciekawszy nick? Bo myślę nad zmianą..
Powiedzmy, że mam tam swojego szpiega i dostawałam info i linki.

Choć teraz cisza. :D
Cóż teraz nie mam zbytnio czasu na czat, ale jak już wejdę od święta to jakieś pojedyncze modki są online (

Nu.

:O
A co z tym nickiem jest nie tak?
Kurde, praksyda xDDD
gaillard: Cóż teraz nie mam zbytnio czasu na czat, ale jak już wejdę od święta to jakieś pojedyncze modki są online (), ale Ciebie oczywiście niet.
Bo ja pracuję

gaillard: Nu. Ale tak czy siak każdy moderator jest czepialski i wiecznie mu coś nie pasuje, blablabla.
True...
Znudził mnie ;)