Konto usunięte: Więc czemu tego nie zgłosisz do FT
A skąd pomysł, ze tego nie zgłosiłem? Pisałem, przesłałem nawet zrzuty ekranu z dokładnym wyjasnieniem - zero odpowiedzi. Przy okazji, to ten temat załozony jest przez osobę z FT... Do załozycielki tematu także pisałem i nie tylko do niej..
Konto usunięte: Kiedy i te stare wersje przestaną Ci działać bo niektóre Wtyczki są wymagane do prawidłowego działania przeglądarki
Jak na razie wszystko działa, problem jedynie z fotką.. Akurat juz poprosiłem o wyłączenie Gwiazdy, bo stąd wybywam. Nie będe płacić za coś, co nie działa - czekam na zwrot pieniędzy, co juz mam rzekomo załatwione z FT.
Kocurrro: Na jednym ze screenów tego użytkownika widać wyraźnie monit, że 'Twoja przeglądarka nie jest już wspierana" więc nie ma co się dziwić, że mu nic nie działa.
Jakbyś wyraźniej przeczytała moje posty to byś zauważyła, że monit o niewspieranej przeglądarce pojawił się dopiero po 2 dniach, kiedy juz był poruszony ten temat. Możliwe nawet, ze po moich zrzutach wysłanych do FT.  Po prostu zamiast naprawić błędy - dołozyli komunikat, ze "przeglądarka niewspierana", czyli poszli na łatwizne.
Kocurrro: Poza tym warto też zwrócić uwagę na stary system patrząc po screenach, zapewne jeszcze vista lub 7 który ten użytkownik używa,
I znowu to ma być argument? Windows 7 to dobry system i mi wystarcza do wszystkich zastosowań, więc nie czuję potrzeby zmiany na 10, tym bardziej jeśli ta zmiana miałaby być spowodowana niedziałającą fotką, az takim fanem fotki to ja nie jestem...
Na telefonie, tablecie tez mam aktualizować wszystko tylko dla fotki? A może mam zmienić urządzenia? Aktualizujesz wszystko co kilka dni - Twoja sprawa ale nie myśl, że kazdy będzie. Jestem przekonany, ze jest wielu uzytkowników komputerów uzywa Win7 i pewnie jeszcze przez kilka lat tak będzie.
Kocurrro: śmiem nawet stwierdzić że piracki i dlatego nie aktualizowany do nowszej wersji która jest bardziej dopracowana.
Piracki czy legalny to moja sprawa, czy nowszy system = lepszy to juz kwestia dyskusyjna co widać nawet w tym temacie...