Farida
Farida
  11 мая 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
spioch
spioch
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oj, akurat patrz, bo wezmę to do siebie od takiego kogoś jak Ty mam na myśli Twoje zdjęcia :]

Moich zdjęć To Ty akurat Kobieto nie widziałaś :) Do czego sama się przyznałaś więc nie możesz w tej kwestii nic powiedzieć :)
redeyess
redeyess
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Moich zdjęć To Ty akurat Kobieto nie widziałaś :) Do czego sama się przyznałaś więc nie możesz w tej kwestii nic powiedzieć :)

profilowe też nie Twoje, co nie? :zonk:
spioch
spioch
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: profilowe też nie Twoje, co nie?

Ty jesteś jakaś upośledzona czy ograniczona ?
Czy masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ?
Idź Kobieto przejdź się, może CI przejdzie w co wątpię
redeyess
redeyess
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jesteś jakaś upośledzona czy ograniczona ? Czy masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Idź Kobieto przejdź się, może CI przejdzie w co wątpię

odpiszę Ci na wp, bo nie mogę :crylol:
redeyess
redeyess
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: odpiszę Ci na wp, bo nie mogę

oj, a jednak nie wyślę, boś mnie dodał na czarną listę. na zdjęciu profilowym również to nie jesteś Ty, tak? i również Ty nie robiłeś tego zdjęcia..? :)
spioch
spioch
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oj, a jednak nie wyślę, boś mnie dodał na czarną listę. na zdjęciu profilowym również to nie jesteś Ty, tak? i również Ty nie robiłeś tego zdjęcia..? :)

Ja pier*** Ty masz jakiś wieczny zespól napięcia przedmenstruacyjnego taki never ending story :)

Rozmawiamy o fotografii a Ty wyjeżdżasz z profilowym i jak (dziecko bo w sumie nim jesteś ) łapiesz za słówka :)

Ja już mam Cie dość i nie offtopuje a jak masz ochotę to pier*** dalej jak potłuczona nie mam ochoty tego da;ej czytać :) A do listy dodałem Cie żeby CI czasem nie przyszło do głowy zaśmiecać skrzynki :)

Miłego dnia życzę Pani Artystko :)
razotka
razotka
  14 мая 2010

fajnie, że ktoś z tym porządek zrobił
:zonk:

dorota051991
dorota051991
  14 мая 2010

a co myślicie o tym?

SkokDoWody
SkokDoWody
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a co myślicie o tym?

obślizgłe xD :mrgreen:
dorota051991
dorota051991
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: obślizgłe xD

oj tak i to bardzo:mrgreen:
Unexpected
Unexpected
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

no i teraz ktos go rozpozna i pojedzie do francji w podroz w jedna strone :(
SkokDoWody
SkokDoWody
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tak i to bardzo

he he odpowiednia fota :lol:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a co myślicie o tym?

podoba mi sie kolorystyka, przyjemna dla oka :mrgreen:
redeyess
redeyess
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pier*** Ty masz jakiś wieczny zespól napięcia przedmenstruacyjnego taki never ending story :) Rozmawiamy o fotografii a Ty wyjeżdżasz z profilowym i jak (dziecko bo w sumie nim jesteś ) łapiesz za słówka :) Ja już mam Cie dość i nie offtopuje a jak masz ochotę to pier*** dalej jak potłuczona nie mam ochoty tego da;ej czytać :) A do listy dodałem Cie żeby CI czasem nie przyszło do głowy zaśmiecać skrzynki :) Miłego dnia życzę Pani Artystko :)

takimi tekstami to możesz podbijać do swoich koleżanek, ale nie do mnie, bo nią nie jestem. żegnam. widzę, że masz bardzo ograniczone myślenie, panie znawco przez małe ''z''

razotka
razotka: fajnie, że ktoś z tym porządek zrobił

jak zwykle, super mamy moderatorów
dorota051991
dorota051991
  14 мая 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: podoba mi sie kolorystyka, przyjemna dla oka

a dziękuję:mrgreen: