cena aparatu hmm patrzec na raty zeby nie byly wieksze jak 35 zł miesiecznie
aparat co mam miec ? robic dobre zdjecia i to jak najlepiej z duza szybkoscia ze nie musze dlugo czekac na przetwazanie zdjecia :[
Nagrywanie filmów z dzwiekiem
wiecej wymagan nie mam co prawda dobrze by było jak by był mały
co powiecie na
http://www.euro.com.pl/cyfrowe-aparaty-kompaktowe/dane-techniczne-canon-digital-ixus-870-is-zloty.bhtml
Canon Digital Ixus 870 IS
interesują mnie tylko oferty z tej strony :)
Aparat z RTV Euro AGD na raty co polecacie ? strona 1 z 2
nie wiem jak teraz.. ale kiedys jak zobaczylem zdjecia z Canona (kompakt) 3 Mpxl... i porownalem ze zdjeciami z mojego Olympusa 860-L (kompakt 1.3 Mpxl) ... w tym samym miejscu, tego samego dnia robione, o tej samej godzinie i ptzy tym samym oswietleniu... to sie zastanawialem z jakiego telefonu wydlubali elektronike tego Canona i po co wsadzili go w obudowe od aparatu...
Canon ixus to bardzo fajne , zgrabne kompakciki :) nie wiem jak z nagrywaniem filmów bo dla mnie to bzdura w aparacie ale chyba nagrywają :P
na pewno estetycznie ładne są :P
myślę że złym wyborem to nie będzie :)
ale szybki to naprawdę jest 1 ds Mark III :p ale tu się w ratach nie zmieścisz ani euro tego ei mają :P
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
a jak juz jestes artLicho... to mnie powiedz.. czy.. pakowac sie w xDpicture czy w adapter xD dla microSD .. czy lepiej zainwestowac w compactflash ? .. co bedzie najszybsze ? .. obecnie mam xD 1 GB .. ale to troszke za malo
j.w. :P ...... [znaki pokraki] ;p
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
no o podrobach na allegro juz sie naczytalem sporo... ale slyszalem tez ze i do sklepu trafiaja podrobki.. :/
po czym rozpoznac ze CF jest oryginalna ?
niekoniecznie
byl gdzies na sieci podany numer ktory maja wszystkie lewe Sandiski nabity
byl on ten sam dla wszystkich podrabianych kart
(chinczycy sa jednak leniwi

poza tym pordobki maja inne etykiety nalepki itp (chodzi glownie o kolor)
mysle ze jak pojdziesz do FotoPajaca (fotojokera) na bank dostaniesz orginal