Poszukuje modelek do rozbudowy portfolio jako, że mam teraz więcej czasu.
Oferuje profesjonalną sesje zdjęciową bezpłatnie (pozowanie za zdjęcia).
Zaznaczam na wstępie, że samych portretów nie robię ale mogą być i raczej będą częścią większej sesji zdjęciowej! Nie ukrywam, że interesują mnie konkretne propozycje! Zdjęcia wykonam w okolicach Krakowa lub Krakowie.
zakres pozowania jaki mnie interesuje to minimum zdjęcia w biustonoszu!
Pozdrawiam Miit.
lista tematów
Wykonam profesjonalną sesje zdjęciową!!! strona 1 z 2
plener/ studio? masz wizażystkę i fryzjerkę? pokażesz swoje prace czy nie?
jezuu, ludzie nauczcie się pisać ogłoszenia
Nie trzeba dużo myśleć :) prace mam w albumie!
Co do reszty to kwestia dogrania dlatego nic nie precyzowałem !
de facto gdybym z czyms takim wjechal na zajecia to by bylo tylko rzucone ze "praca bardzo dobra technicznie ... i to na tyle ... zapraszam za tydzien z nowymi"
nie prościej napisać - nie interesują mnie akty czy coś takiego?
chyba że nie o to chodziło ;]
Konto usunięte: że samych portretów nie robię ale mogą być i raczej będą częścią większej sesji zdjęciowej!
tu też nie rozumiem - to będą portrety czy nie ?
tzn że sylwetkowe nie wchodzą w grę? czy jak?
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
... ze umiem odroznic tandetnego kotleta od porzadnego zdjecia ... zreszta sam zobacz jego "album" ... wyglaskana idealnie skora ... az nienaturalnie gladka i jasna ... zero cieni czy czegokolwiek ... w reklami tzw. "oswietlenie 2D" ... 2ga kwestia to oferta w 1wszym poscie ... to nawet nie jest amatorszczyzna ... to jest jeszcze nizej ...
Konto usunięte: mosic jak byś miał blade pojęcie o fotografii to nie pisał byś tych głupot na temat zdjęć, obróbki, oświetlenia 2d
aktualnie koncze pierwszy rok fotografii ... tak ... g...o wiem na ten temat