no ale lecimy z tym koksem, niedługo jadę na dwa tygodnie do Portugalii (lans, a jak) i planuję zrobić milion zdjęć :D biorę of course mojego Florencjusza (nikon d40x) + tamron 28-75 + samyang 8mm fisheye, ale wiadomo, że nie zawsze będę się targać z tym sprzętem, bo on waży trochę, a będę się opalać przy okazji i trochę mi go szkoda. Potrzebuję czegoś, co włożę do malutkiej torebki i nie będzie mi przeszkadzać na plaży. W związku z tym rozpoczęłam dzisiaj akcję poszukiwawczą mojego starego kompaktu- Casio exlim s770

Ostatni raz używałam go w grudniu dwa lata temu, później poszedł w zapomnienie. Po żmudnych poszukiwaniach- odnalazłam, jest cały i zdrowy (mam nadzieję). Natomiast po ładowarce ani śladu. Niestety obawiam się, że ze znalezieniem jej będzie większy problem niż z samym aparatem. Także pomyślałam- może kupię? Sęk w tym, że go się wkładało do takiej stacyjki i dopiero do tego podłączany był kabel, który do gniazdka szedł. Potrzebuję pomocy, gdzie mogę kupić taki bajer? (oczywiście w rozsądnej cenie, tak do 60zł max) Uprzedzam, że przeszukałam google i nic nie znalazłam.
Dzięki dziubaski :D :*

ej a myślisz, że jak porobię zdjęcia tym kompaktem i później włożę tą kartę pamięci do nikona, to po podłączeniu nikona do komputera zrzucę te zdjęcia? xD