Konto usunięte: tak ale ogólnie jak masz tam nie daleko możesz obczaić czzy sa tam jakies ciekawe miejsca ustronne gdzie na spokonie będziesz mogła przeprowadzić taką sesyjke :)
byłam tam i nie ma nic.... stare wojskowe bloki, a jak znalazlam koncepcję na te stare wojskowe bloki to im się nie podobała, każdy pomysł z parkiem, ruinami, fontanna, zielenią jest odrzucony, nie wiem na co oni czekają, żebym im zrobiła wesołe miasteczko ze styropianu ?
Konto usunięte: w stodole na sianie :D
slabo szukałaś :D
obczajałam już pomysły z sianem, pan młody ma alergię
widziałam tą stronę, nic im nie podeszło:/
chcieli by zdjęcia w gerlitz ale jak powszechnie wiadomo każda młoda para jest tam obrzucana jajami a ja nie narażę swojego sprzetu na takie cuś
Jacek80: nie ma żadnego parku, zielonego skweru, fontanny, czy czegokolwiek innego, co jakoś wygląda?
jest, ale nie odpowiada to parze młodej.
Jacek80: tamte, tzn jakie ?
okolice zgorzelca.
Jacek80: jeżeli para miałaby jakiś fajny pomysł, to czemu nie... w końcu to ich ślub ;)
pomysł jeden, padł nawet dobry, piaskownia... fajnie by było żeby byla jeszcze otwarta, myślicie że mogę się bezkarnie do niej "wkraść" ?
Konto usunięte: Hmm to Ty jesteś fotografem i Ty masz mieć pomysły ewentualnie zaakceptować ich wizję ;D Bo to oni CI zlecają zdjęcia
mój każdy pomysł jest odrzucany.... na prawde zastanawiam się już nad radykalnymi środkami!
Konto usunięte: O matko ja tam bym wcale nie pojechał
no widzisz