A tak swoją drogą to obiektyw mam krótki a i lampa wysoko na stopce więc Cienia nie będzie rzucał ... Z czego można by było uformować coć na wzór Stofena ?
Ktoś tam widziałem z baniaka po płynie do spryskiwacza robił ... Obróbka nie trudna bo trochę zabawy z wycięciem potem lutownica zgrzanie na ciepło i można testować .
HandOfFate
18 ноября 2009
Konto usunięte: Ktoś tam widziałem z baniaka po płynie do spryskiwacza robił ... Obróbka nie trudna bo trochę zabawy z wycięciem potem lutownica zgrzanie na ciepło i można testować .
osobiscie tak robilem, sprawdza sie doskonale. do tego zacisk na lampe z rzepu od jakiejs starej kurtki ze sciągaczem z rękawa i nie ma mowy zeby spadl z lampy, jakis czas temu sie tak bawilem i dawalo rade doskonale.
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 446
joker4444
18 ноября 2009
no ładnie nie ma to jak rozproszone swiatło
spioch
18 ноября 2009
Hmm ciekawe jakie efekty może dawać Stofen ?
Hmm no oczywiście pomijam estetykę i wykorzystanie go do portretów
fotograf
22 ноября 2009
na lampe wbudowaną to widziałem dyfuzor domowej roboty z pudełka po filmie fotograficznym (tego białego) można w sumie poszukać czegoś podobnego, ale większego. Ja do mojej 800 dostałem w komplecie, więc na razie nie miałem potrzeby z montowaniem czegoś takiego w domu ;)
dzela62
3 декабря 2009
MateuszekxD1909
4 декабря 2009
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.