Witam ,
Jako profesjonalny fotograf od dawna zastanawiam się nad tym pomysłem a co wy o tym sądzicie ? Czy Grey pomógł Polaków żeby otworzyli się bardziej na takie inicjatywy ? :) Komentujcie a może robię wam sesje :)
lista tematów
Może wasze opinie o sesji zdjęciowej BDSM ?
Ja myślę, że żaden film nie jest w stanie zmienic poglądów poszczególnych osób. Jeżeli ktoś się nie lubuje w takich klimatach to zapewne dalej tak jest.
Zależy jak ów sesja byłaby przedstawiona, wszystko ma swoje GRANICE ;)
Hehehe no nikt nie będzie oczekiwał żeby model lub modelka liczył do 6 ;) I tak zgadza się że jeden film nie zmieni pewne rzeczy tak o ale mi się wydaję że więcej osób mysli o tym tylko nie mogą wrazić emocje lub opowiadać :)
Profesjonalne sesje zdjęciowe wywołują w rezultacie wiele emocji. I o to chodzi. Ich rodzaj zależny jest o fotografa, jego pomysłu, nie ukrywajmy też zapotrzebowania.
Nikogo na nie na pewno nie namówisz siłą...
Nie.
Lepszą zachętą byłoby wyrażenie własnego poglądu na temat danego rodzaju sesji, aniżeli oferowanie jej na forum, w dodatku na zasadzie "coś za coś"... -,-.
P.S.
Nie chcą o tym głośno mówić/pisać bo nie chcą/nie mają potrzeby się z tym afiszować.
Osoby z kręgów danego fetyszu swobodnie znajdą kogoś, kto zajmuje się takim rodzajem fotografii.
Także, zagłąb się w dane środowisko
.
BackPacker: I tak zgadza się że jeden film nie zmieni pewne rzeczy tak o ale mi się wydaję że więcej osób mysli o tym tylko nie mogą wrazić emocje lub opowiadać :)
Nikogo na nie na pewno nie namówisz siłą...
Nie.
Lepszą zachętą byłoby wyrażenie własnego poglądu na temat danego rodzaju sesji, aniżeli oferowanie jej na forum, w dodatku na zasadzie "coś za coś"... -,-.
P.S.
Nie chcą o tym głośno mówić/pisać bo nie chcą/nie mają potrzeby się z tym afiszować.
Osoby z kręgów danego fetyszu swobodnie znajdą kogoś, kto zajmuje się takim rodzajem fotografii.
Także, zagłąb się w dane środowisko
.