Tak na przekór. Dobre piwo dla was to Żywiec czy Żubr czy coś bardziej wyszukanego.
Ja np: ostatnio zakochałem się w Weizen Bock'u gorzki, mocny i ma to coś co powinien mieć dobry Koźlak.
Ps: Czekam na propozycje piw do mojej małej kolekcji
lista tematów
Dobre piwo tzn?
Lech, Żywiec to zależy na co mam ochotę.
Do kolekcji zarzuć Wojak Super wszech mocne 12,2% podchodzi pod winiaka :D
Do kolekcji zarzuć Wojak Super wszech mocne 12,2% podchodzi pod winiaka :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

A teraz popijam Fortuna Czarna piwo ciemne z dodatkiem orzeszków coli. Podawane w temp: 10-12 oczywiście w pokalu. Deliaktne słodkie lekki posmak coli. Cena 4zł z kaucją. A co do browaru Kormoran to porter Warmiński najlepszy delikatny porter jaki piłem, tylko że cena 7zł lekko odstrasza.
Ostatnio piłam Ale, całkiem ciekawe choć 10 zł za butelke odpada, ale to alko z książki, musiałam przetestować. Piłam też czekoladowe piwo, było okej, ciekawa jestem tej Fortuny z colą. ;)
Ogólnie rzadko pijam piwa, a jeśli to często zagraniczne testuje z Delimy lub.. z Ukrainy. :-P
Ogólnie rzadko pijam piwa, a jeśli to często zagraniczne testuje z Delimy lub.. z Ukrainy. :-P
A z Ukrainy to Obolon białe kapitalne pszeniczne lub z miodowe z mikulenic lekko gorzkawe męskie miodowe lub z milkulenic Ciemne jest kapitalne kwaśne piwo . Rewelka lub porter lwowski.
Wiem młody jestem a tyle juz wypite
Wiem młody jestem a tyle juz wypite
Jak masz jeszcze dostęp do jakiś zagranicznych to polecam rosyjskie: Krynica (Крыница) i Baltika (Балтика) :zakocha: najlepsze na ziemi

Asexualna poszukam poszukam a narazie zacznę produkcje podpiwku w domu. Więc nie tylko piwo, ale też około piwna. Jak sobie wyszukam w przystępnej cenie szklane butelki ok 8-10l to zacznę robić kwas chlebowy bez konserwantów.
Piwa się nie pije tylko się delektuje.
Dobre piwo na upały Cornelius grejfrutowy (radler smakowy). Dobre delikatne owocowe piwo raptem 3%.
Piwa się nie pije tylko się delektuje.
Dobre piwo na upały Cornelius grejfrutowy (radler smakowy). Dobre delikatne owocowe piwo raptem 3%.
Eve czekoladowe są dwa chyba w Polsce Magnus czekoladowy ostatnio w Polo widziany w butelce 0.33 słodziutki i posmak lekko gorzkiej czekolady ok 3zł.
Oraz Lubelskie Witnica, nie piłem ale od przyjaciół słyszałem że średnie więc spróbuj magnusa
Oraz Lubelskie Witnica, nie piłem ale od przyjaciół słyszałem że średnie więc spróbuj magnusa

:mrgreen: