Witam ;)
Tutaj możemy nabijać o nowościach kulinarnych, o jedzonkach, wymieniać się poglądami ;)
Nabijamy o jedzeniu, jego przygotowaniu, różnicach w smakach oraz o naszej wymarzonej kuchni etc.
Zapraszam serdecznie!
lista tematów
Temat do nabijania i plotek KULINARNYCH strona 2 z 5
Abaddon: Pamiętam jak swego czasu była z tą wódą afera, coś nie tak z "jakością" jej, sprzedawanej na promach, w plastikowych butelkach :P
Na drugim zdjęciu to jest..karpatka? Strzał bo trochę fota jakościowo niedopracowana :P Czyżby kam z lapcia?
Co jest na talerzy tego uśmiechniętego Pana? Coś kwadratowego..hmm..grzanka otoczona w czymś? :P Twoje dania? ;>
(chyba mu nie smakowało ;D, Ty na swoim już nic nie masz) xD
No nie był zły bols, na pewno lepiej smakuje niż stock

Zdjęcia z lapka właśnie, no i z karpatką

A to kwadratowe na talerzu to pizza własnej roboty (koleżanka robiła, bo to jej 18 była). Ale ja nie jadłam, bo zimna i bałam się, że jeszcze bym wymiotowała czy coś;p
Siostra dziś na śniadanie zrobiła naleśniki z jabłkami :D
Ale że jak to rokminić mam? Że źle iż czasami

Wypytuję bo szukam żony xD)
Nie ma porównania, choć za bolsem nie przepadam. Ostatnim czasem jak sięgam po wódkę to po białą żołądkową :) Przypasowała do gardzieła

Że źle iż w ogóle Ci się to zdarza :D
Już od kilku ładnych lat działam z tym :D
Jeszcze nikogo nie otrułam, więc dobre :D
Popisowe to raczej nie mam, ale lubiane przez domowników i rodzinę to sakiewki z ciasta francuskiego, nadziewane kawałkami piersi z kurczaka, pieczarkami i papryką- na ostro; rolady ze szpinakiem; magiczne naleśniki z serem(na słodko), czekoladą, owocami- bez dodatku oleju :) Wszelakie pizze na cienkim bądź też grubym cieście :) Chociaż bardziej wole piec ciasta ;)
Dobre :D
Już od kilku ładnych lat działam z tym :D
Jeszcze nikogo nie otrułam, więc dobre :D
Popisowe to raczej nie mam, ale lubiane przez domowników i rodzinę to sakiewki z ciasta francuskiego, nadziewane kawałkami piersi z kurczaka, pieczarkami i papryką- na ostro; rolady ze szpinakiem; magiczne naleśniki z serem(na słodko), czekoladą, owocami- bez dodatku oleju :) Wszelakie pizze na cienkim bądź też grubym cieście :) Chociaż bardziej wole piec ciasta ;)
Dobre :D
Tak domowo, czy związek ma to z szkołą?
Taa, pewnie było inaczej ;D Widziałaś się później z tymi co dania kosztowali? xD
O, świetny dodatek do kaw :3
Masz 17 lat to mogę napisać, najwyżej smycz mnie ukarze :P
Nie słyszałaś o powiedzeniu: Jak mnie karmisz, tak Cię rucham? xD
Stąd mały wywiad

Domowo ;)
Widziałam i widuję wciąż, uwierz- mają się dobrze! :D
Dokładnie ;)
Pierwszy raz się stykam z takim "powiedzeniem" :D
Mmm, rozumiem ;D
Widziałam i widuję wciąż, uwierz- mają się dobrze! :D
Dokładnie ;)
Pierwszy raz się stykam z takim "powiedzeniem" :D