Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 91
Roziaa
15 марта 2017 (pierwszy post)
No właśnie ..... wydaje mi się ze główny powinien mieć na to oko ...
CuteNinja
18 марта 2017
Konto usunięte: Dobrze by było, gdyby moderacja, owo święto zaczęła od siebie
Użytkownik się tak nie unosi - moderacja świętuje od rana, bez obaw
dywersantka
18 марта 2017
Konto usunięte: Użytkownik się tak nie unosi - moderacja świętuje od rana, bez obaw
Da się zauważyć po stopniu waszej agresji. Może nie świętujcie dalej, bo reszta użytkowników wam spindoli
MilenijnyProblem
18 марта 2017
Konto usunięte: Dziękuje za "pamięć" i odwiedziny :D Proszę uważać i nie zacząć się czasami topić, bo ja jestem daleeeeko i kto pana dobije?
Zaczynam się bać
tibauld
18 марта 2017
Faforyzują.... a niech Cię...
zjadłbym sobie takiego faworka.
dywersantka
19 марта 2017
Ostatnio edytowany: 1 января 1970
Konto usunięte: Zaczynam się
Pan już lepiej niczego nie zaczyna:) Pan już nie raz i nie dwa zaczął, a skończyć nie miał kto ..... no i trzeba było to przebiegunować i .....
dywersantka
19 марта 2017
Konto usunięte: zjadłbym sobie takiego faworka.
Pan zarobi, ja upiekę :) Już widzę oczami wyobraźni, jak Pan stoi "upaprany" po łokcie, jajami i ciastem
tibauld
19 марта 2017
Konto usunięte: Pan zarobi, ja upiekę :) Już widzę oczami wyobraźni, jak Pan stoi "upaprany" po łokcie, jajami i ciastem
Aż takich umiejętności nie posiadam. Co innego robienie sobie zup czy dań regionalnych. Przy abstynencji lubię sobie czasem przy garnkach się odstresować. :P
dywersantka
19 марта 2017
Konto usunięte: Aż takich umiejętności nie posiadam. Co innego robienie sobie zup czy dań regionalnych. Przy abstynencji lubię sobie czasem przy garnkach się odstresować. :P
co proponujesz?
tibauld
19 марта 2017
Konto usunięte: co proponujesz?
Pani to niewiele. Ja dzisiaj mam pierś z kurczaka do zrobienia i wczorajszą ogórkową.
W następną sobotę pewnie będę robił sobie bigos! Chociaż jak znów sobie zrobię, to mi się odechce na kolejne 2 lata. Duży garnek to za wiele nawet na mnie. :(
MilenijnyProblem
19 марта 2017
Konto usunięte: Pan już lepiej niczego nie zaczyna:) Pan już nie raz i nie dwa zaczął, a skończyć nie miał kto ..... no i trzeba było to przebiegunować i .....
My się znamy? Mało prawdopodobne
dywersantka
19 марта 2017
Konto usunięte: My się znamy?
Nie. I niech tak zostanie dla mojej i Pana zdrowotności. Ok?!
dywersantka
19 марта 2017
Nie kombinuj więcej z profilem ukrytym, bo to i tak nic ci nie da, a ja jakoś wyjątkowo nie trawię..... podstępnych żmij
MilenijnyProblem
19 марта 2017
Konto usunięte: Nie. I niech tak zostanie dla mojej i Pana zdrowotności. Ok?!
Nie zaczepiaj, będziesz zdrowsza
dywersantka
19 марта 2017
Widzę, że ty dyplomacji nie ogarniesz.... to spadaj bambusie na drzewo. Krótko, zwięźle i na temat