lista tematów
Co by było.... strona 1 z 2
Co by było , gdyby internetu nie było ???
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Jaka dla mnie czy jest czy by go nie było nie robiło mi to różnicy nie jestem od tego uzależniony , ale są takie osoby co są uzależnione to przypuszczam że był by to pewnie koniec świata
brak E-mali "ITP" cywilizacja wróciła by do 19 wieku .
brak E-mali "ITP" cywilizacja wróciła by do 19 wieku .esquilo: Byłyby listy pisane na papierze, zapachy odczuwalne, spotkania realne i pozornie może to zabrzmi, ale gatunek ludzki by nie dziczał :Pj
Konto usunięte: Jaka dla mnie czy jest czy by go nie było nie robiło mi to różnicy nie jestem od tego uzależniony , ale są takie osoby co są uzależnione to przypuszczam że był by to pewnie koniec świata brak E-mali "ITP" cywilizacja wróciła by do 19 wieku .
Ja jestem po części uzależniony od komputera , a tym bardziej od internetu ;) Kocham internet i moją furkę ;D
Ja dawno w csa nie grałem ;) Ej , podobno Torrenty zlikwidowali ;(
Chyba smartfony ;D Telefony były w latach 90-siatych z antenką i klawiaturą ;D
Ja pierdziele, sami moderatorzy, czy wy totalnie zwariowaliście? ;D
Wspinanie się po drzewach, wycieczki czy to rowerowe czy piesze że znajomymi. Ot tak, na świeżym powietrzu. Ogniska i w ogóle :D
Oczywiście, ale nic straconego. Nie musimy przecież kierować się tylko i wyłącznie tym, co jest nam obecnie narzucane :-)
Ja tak
, a co? : D
Na tym forum jeszcze ktoś oprócz modów istnieje :o
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
znowu mnie o minęło jak mnie nie było, może i też bym dostał oczko ;D
esquilo: Wspinanie się po drzewach, wycieczki czy to rowerowe czy piesze że znajomymi. Ot tak, na świeżym powietrzu. Ogniska i w ogóle :D
Nie wspinałem się na drzewa, ja miastowy ;D Ale zaliczyłem łażenia po dachach ;D Rysowanie kredą ścieżek, ( nie mylić z wciąganiem do nosa ) ;D Rysowanie ścieżek kredą , by grać potem w kapselki ;)
A myślałem że śnieżynką ;D
Tylko ty i ja