lista tematów
chamstwo strona 10 z 13
Czy tylko ja uważam że niektórzy zrobili tutaj portal nagich fotek ? założyłam tu konto aby poznać kogoś fajnego ... ale zamiast poznać kogoś fajnego dostaje nagie fotki i obrzydliwe wiadomości czy propozycje a jak takiemu odmówisz to jeszcze cię zwyzywa ;(
Ksawiera ( Tajra)
Na którym zamku straszysz? Na każdym lokalnym w okolicach Tarnowa czy na tym przy którym zrobiłaś zdjęcie?
(wzajemność bejbe ) To nic osobistego
Na którym zamku straszysz? Na każdym lokalnym w okolicach Tarnowa czy na tym przy którym zrobiłaś zdjęcie?
(wzajemność bejbe ) To nic osobistego
A od kiedy mnie przepisałaś do Tarnowa i gdzie w Tarnowie jest zamek hahaha kiepściutkie te twoje pociski bejbe :)))))
Ksawiera
Patrzę na rzeczywisty dowód twojego istnienia, ten dawny
Nie komentuję niesprecyzowanych wypowiedzi
Posiadam przynajmniej odrobinę kultury i nie wcinam się w cudze życie. Tzn do czasu aż ktoś zbytnio zainteresuje się moim życiem.
Ksawiera
AmongUs
Dysocjacyjne zaburzenie tożsamości są dość niebezpieczne. Czasem potrzeba kilku minut by przejść z jednej osobowości w drugą. tajrusia posiada w tym czarny pas jak widzę. Żegnam ...jeszcze mi się udzieli nie daj Bóg. Kto z kim przystaje takim się staje jak będziecie posiadali twarz to pogadamy. Każda próba obrażania mnie tu spełźnie na niczym
Patrzę na rzeczywisty dowód twojego istnienia, ten dawny

Nie komentuję niesprecyzowanych wypowiedzi

Posiadam przynajmniej odrobinę kultury i nie wcinam się w cudze życie. Tzn do czasu aż ktoś zbytnio zainteresuje się moim życiem.
Ksawiera
AmongUs
Dysocjacyjne zaburzenie tożsamości są dość niebezpieczne. Czasem potrzeba kilku minut by przejść z jednej osobowości w drugą. tajrusia posiada w tym czarny pas jak widzę. Żegnam ...jeszcze mi się udzieli nie daj Bóg. Kto z kim przystaje takim się staje jak będziecie posiadali twarz to pogadamy. Każda próba obrażania mnie tu spełźnie na niczym
póki co tylko panienka strzępi sobie jęzor na niepotrzebne epitety i próbuje obrażać. Kiedy się to panience nie udaje, kuli panienka uszy po sobie i hyc w nogi. Bohatyrno jesteś. fajnie się plotkuje o innych,ale o panience nie wolno, bo jaśnie pani taka "fraszlifa"
Idź idź. Tyle spokoju co cię pyskata dziewucho nie ma. Ty ze wsi wyszłaś, ale wieś z ciebie nigdy nie wyjdzie