SkromnyJaa: I co wkoncu te rysunki to Panthery czy nie ? Sprawa sie wyjaśniła? :D
serio czemu nikogo nie podejrzewaliście o oszustwo, tylko mnie?
Aż tak zajebiste są, że nie mogliście uwierzyć, że to ja je rysowałam :D Zabawne.
Zazdrość was zżerała że wy tak nie umiecie :D
Zamiast chwalić to już podejrzenia, że nie moje.
SkromnyJaa: Jak udowodniła bo ja tu nie widzę
Od kiedy mam obowiązek udowadniać każdemu, że moje jest rzeczywiście moje? Nie moja wina że mi nie wierzyliście. Nie mój problem tylko wasz. Więc nie mam obowiązku udowadniać nikomu, że moje jest moje, tylko dlatego, że jest za głupi, by uwierzyć.
Tym bardziej, że nikt inny poza mną udowadniać nic nie musiał. Więc i ja nie muszę. I tyle.
A podejrzenia o plagiat mogliście zachować dla siebie.
Choć jeden fajfus był tak pełen zawiści, że przedstawił mi nawet jakiś przepis prawny o plagiatach. Jeszcze chwila i powiadomiłby policje haha
Ah nie ma to jak pełni zawiści i nienawiści ludzie, którzy tylko szukają pretekstu, by utrudnić innym, niewinnym spokojnym ludziom, życie :) Niczym zawistni sąsiedzi którzy podpieprzają swoich sąsiadów przez swoje widzimisię, bo "sąsiad nowe auto kupił, pewnie kase miał z kradzieży, zadzwonie na policje!" I biedny obywatel musi sie władzom tłumaczyć, i udowodnić że jest niewinny, bo jakiś debil z zawiści go o coś podejrzewał... ehh skąd sie tacy ludzie biorą? Powinni takich zamykać w wariatkowie...