Na FB obserwuje dość ciekawe zjawisko. Otóż gro osób wrzuca tam dosłownie wszystkie informacje na swój temat i temat swoich bliskich. Od zdjęć dopiero co poczętych dzieci, po informacje o swoich chorobach, zabiegach itd. W związku z tym mam pytanie:
Jak myślicie, czemu to ma służyć i komu?
Jak daleko jesteście w stanie posunąć w ujawnianiu informacji na swój temat?
Czy wg was istnieją jeszcze jakieś granice prywatności?
lista tematów
Internet i prywatność
Jestem mustangiem ktory przybywa wtedy gdy jest cos w korycie i nie probuj mnie oswoic bo dostaniesz kopytem w leb
buhahhaha Ty nie szukasz kobiet które będą się dla ciebie ubierać tylko takich ktore się dla ciebie rozbiorą, ale tylko w necie, bo gdyby którakolwiek zrobiła to realnie to byś się z rozpaczy popłakał co masz z nią zrobić buhahhahaha
Xd zdziwilabys sie :D ale takie babcie jak ty maja to w genach xd potrzebuje milej loszki ktora mnie okielzna a ty z twoja psychika odpadasz w przedbiegach :P
mój sąsiad ma chlewnie xd przyjmnie cię na stajennego xd tam znajdziesz wrchlaczku loszkę dla siebie xd a mówię ci jakie tam niektóre blondyny latają, jakie sztuki to ulalala xd
Dobra, na mnie już pora a ty niepełnosprytny zamulaj dalej w necie xd powodzenia w szukaniu posady stajennego xd
Konto usunięte: Otóż gro osób wrzuca tam dosłownie wszystkie informacje na swój temat i temat swoich bliskich
każdy chyba ma takich znajomych na FB. ja jak widze narczywych znajomych, którzy robią istny cyrk na FB, przestaję obserwowac ich posty, zeby nie robic im przykrości z wywalanem ze znajomych i póżniej zeby uniknać tłumaczeń dlaczego tak zrobiłam, zwyczajnie nie widzę co tam zapodają na swoich profilach co chwile, i ja nikogo nie urażę a oni dalej żyją w swoim świecie dziękując za nastepny komentarz.
"ślicznie jaki zawsze"