lista tematów
Przyjaźń z internetu strona 4 z 5
Zastanawiam się co uważacie o przyjaźni między osobami poznanymi w internecie. Czy jest to możliwe by taka przyjaźń zawiązała się na dłużej ? Czy taka przyjaźń wogóle jest możliwa pomiędzy mężczyzną i kobietą bez podtekstów bez sexu ? Normalna czysta przyjaźń ?????
Wyobraź sobie ze poznałam az jedna osobę jakieś 8 lat temu, kiedy fociałąka miała lepsza opinie(chociaż ie wiem czy kiedys miała) i życie w sobie, nie byłam nigdy za lataniem na zloty, gdzie tworzyło sie wielke jedno ku...... ten no..
Dagnę spotykam góra 2 razy w roku chociaż mieszka 40km ode mie, niegdy nie ma czasu, na większe spotkanian.
a Tyn ie znasz nikogo z fotki?
Raz mnie nawet jeden gimbus poznał gdzieś na koncercie, nie podszedł tylko na 2 dzień napisał gdzie mnie widział.
:)
No i się dostało heteroseksualnemu Gradziowi xd On jest w związku ale podejrzewam że nie z kobietą. Kobiety są dla niego aseksualne i dlatego wybiera je na swoje przyjaciółki, dlatego nie szuka żony i dlatego nie jest homofobem :) Bo jest......? :)
A tak apropo, to ty sugerujesz, że ty jesteś hetero?! Przecież całe forum wie od dawna że ty kryptopedzio jesteś
Dla niepoznaki i z obawy przed wytykaniem cię palcami, od czasu,do czasu umawiasz się z kobietami 
jakie pw nigdy wiecej masz chore fantazje erotyczne i idz szukac kochanka gdzie indziej ze o atencji nie wspomne
Przecież nie chcesz rozmawiać na pw
wolisz na forum, to ja na to jak na lato
Zaorana?!dobrze że nie zagrabiona 
wolisz na forum, to ja na to jak na lato
Zaorana?!dobrze że nie zagrabiona 
sieczke, to ty masz w głowie xd to i tak za dużo powiedziane, ty tam masz plewy, albo pustą przestrzeń która przy mocniejszych wstrząsach, powybija ci zęby