lista tematów
Nie kumam tych dziewczyn strona 3 z 4
Siema, mam takie jedno pytanie po co kobiety zakladaja konto na fotce zeby sie dowartosciowac ? Czy zeby poczytac komplementy na swoj temat ? 90% kobiet nie odp na wiadomosci i faceta i tak tu nie znajdzie w sumie sie nie dziwię , jak kazdy facet pisze fajne cycki napisz priv, jak sie wam tak bardzo chce towejdzcie na rokse tam macie do wyboru do koloru 150zl za godz to nie duzo.Pzdr
Panthera: BekaZciebieModzie: Ja wiem ze coś takiego nie miesci sie w Twoim feministycznym móżdżku :D
nawet nie wiem o czym mówisz, bo nawet nie potrafisz poprawnie zacytować fragmentu, do którego się odnosisz.
To pewnie dlatego że jestem mężczyzną :D Nawet jesli bym potrafil to i tak bys nie zrozumiala :D
Panthera: BekaZciebieModzie: To pewnie dlatego że jestem mężczyzną :D
pewnie dlatego, że jesteś głąbem.BekaZciebieModzie: Nawet jesli bym potrafil to i tak bys nie zrozumiala :D
Bo głąbów ciężko mi zrozumieć.
Bo po prostu jestes tępa dzida z której wszyscy sie smieja :D Ty prostego zdania nie rozumiesz a dopiero innych ludzi :D
odezwal sie, tępy chooj :D
tu sie kazdy z każdego śmieje, nie dziwi mnie to.
Jak nie umiesz poprawnie pisać, to jak mam to zrozumieć?
Nie będe dyskutować z taką amebą jak ty.
Konto usunięte: Piszesz, że nie kumasz dziewczyn, ale zauważasz, że problemem są faceci ...
Kumać dziewczyny to z założenia trudne zadanie.
Gdybys dziennie dostawał 200 wiadomości od zboków, to też byś miał problemy z rozróżnieniem kto jest kto i wolał czasem nie odpisywać.
Spróbuj inaczej skupić na sobie uwage np. Na czacie lub na forum ;) i Cierpliwości kolego ;) cenne znajomości wymagają czasu ;)
oooo! otóż to :) ! brawo ty.
a co niby moze soba reprezentowac. i cokolwiek zyskiwac przy jakimkolwiek poznaniu zindoktrynowana regulaminem fotki przedstawicielka moderacji xd
zawsze mnie intryguje co popycha tubylcow do upodlenia sie i dorwania sie do fotkowego koryta mi honor nigdy by na to nie pozwolil xd a co do reszty nie bafz taka pewna swinko bo to cie zgubi xd×2
AmongUs: zawsze mnie intryguje co popycha tubylcow do upodlenia sie i dorwania sie do fotkowego koryta mi honor nigdy by na to nie pozwolil xd a co do reszty nie bafz taka pewna swinko bo to cie zgubi xd×2
swinke to ty wez sobie do lozka i do niej tak rozmawiaj!
mnie od zawsze intrygowalo czym kieruja sie tacy ludzie jak ty...
moze to wina trudnego dziecinsta? ale w zadnym wypadku to nie usprawiedliwia takiego zachowania!