Jakie waszym zdaniem jest najczęściej pojawiające się słowo w postach na tym forum .
Moje dwa typy to :
1 normalny
2 żenada
lista tematów
Słowa krąg zataczające strona 6 z 26
Żona je panu w nocy na uszko szepnie. Co prawda nie wiem co pan chce przeczytać, ale zaczyna się pan ocierać o niemoralną propozycje :)
Akurat w Twoim przypadku ten temat nadaje sie jak zaden inny ,kwestia czasu jak slowotok Cię dopadnie (chyba ,ze wcześniej skopyrtniesz ).
Nie jestem tą którą pan myśli, że jestem i proszę powstrzymać swoje insynuacje, bo postaram się zagrać pana kartami, a po co to panu?
Nie lubię schodzić poniżej pewnego poziomu, ale kiedy muszę, nie mam z tym najmniejszego problemu. Połączenia słów które używam to tzw hasztagi. Na wikipedii znajdzie pan o nich informacje. Na przyszłość proszę nie schodzić poniżej boazerii
Hahaha jedno już wylapalem (nic się nie zmieniasz ). Jeszcze troszku emocji i padnie drugie ,tylko przydałoby się więcej prowokacji .
Kiedyś było "ssij". 
Nawet nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Osratnio tutaj tyle hejtu, że tylko to słowo mi się kojarzy.

Nawet nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Osratnio tutaj tyle hejtu, że tylko to słowo mi się kojarzy.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.