lista tematów
Tematy do rozmowy z dziewczyną strona 1 z 6
1. Tunelowanie kwantowe na słońcu.
2. Sex oralny a higiena.
3. Testowanie nowych medykamentów na zwierzętach.
4. Postać Thanosa w filmie Avengers.
2. Sex oralny a higiena.
3. Testowanie nowych medykamentów na zwierzętach.
4. Postać Thanosa w filmie Avengers.
Podejmujesz wyzwanie?
1. Sytuacja geopolityczna Mozambiku.
2. Wyższość rond turbinowych nad rondami 'zwyłymi'.
3. Turbosprężarka czy Kompresor.
2. Wyższość rond turbinowych nad rondami 'zwyłymi'.
3. Turbosprężarka czy Kompresor.
Podobają mi się pierwsze 7 tematów. Dziewczyna to też człowiek więc można z nią rozmawiać o wszystkim.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Powiedz jej, że ładnie dziś wygląda i ma pachnące włosy oraz piękna sukienkę. Dalej jest Twoja i rozmawiaj na każdy temat. Piszesz o kobietach jak o przybyszach z innego świata.
No o czym z nimi rozmawiać. 
No o czym z nimi rozmawiać. 
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Najlepiej spisz sobie te wszystkie tematy i na randce każ wybrać dziewczynie numerek od 1 do x, gdzie x to ostateczna ilość tematów, jaką nazbierasz. Wykażesz się pomysłowością i zapunktujesz przygotowaniem i myśleniem przyszłościowym. Po czymś takim każda twoja.
stary jak w tym wieku jeszcze nie wiesz, to najlepiej razem pomilczec, zebys nie skonczyl jak w tym kawale
- Kochanie, poszłabyś ze mną na siłownię?
- Myślisz, że jestem gruba?!
- OK, jak nie chcesz...
- I do tego leniwa?!!
- Uspokój się.
- Wmawiasz mi hiserię?!!!
- Wiesz, że nie o to chodzi!
- Teraz twierdzisz, że przeinaczam prawdę?!
- Nie! Po prostu nie musisz ze mną nigdzie iść!!!
- A dlaczego tak Ci zależy, żeby iść samemu...?
Też tak się ostatnio zastanawiałem jak sobie z tym inni radzą wiadomo jak się spotyka ktoś i umawia do kina czy cos zjeść to w kinie się nie gada przy jedzeniu tez nie wypada no i czas jakoś zlatuje ale jak nie kochają się to ewentualnie śpią i też nie gadają... Facet jak też i kobieta żyją jako osobne jednostki i każde ma swoje życie zainteresowania poglądy i inne spojrzenie na świat i każdy nosi jakiś tam bagaż doświadczeń większy lub mniejszy. Dla tego dopiero jak zamieszkują razem i spędzają ze sobą nie po parę godzin tylko te 24h świątek piątek to wtedy wychodzi czy się dogadują. A o czym żyjąc razem można gadać ? Zwłaszcza jeśli nie ma się dzieci oboje pracują to cos tam można o pracy ponarzekać na kogoś na pogodę na politykę...a może czasem wystarczy pomilczeć żyć razem ale jak by nadal w swoim własnym świecie który tylko się styka ze sobą.... Co innego jak oboje mają pasję zbliżona i jedno ciekawe jest drugiego i uzupełniają się... Ale tak czy siak do wszystkiego trzeba dojrzeć :)... nie tylko uroda sex i zabawy gry i tp.
Tak więc dla tego tak czasem trudno trafić na ta odpowiednią osobę aby nam się podobała i z którą byśmy się dogadywali :) Bo nie ma nic gorszego jak życie w toksycznym związku gdzie coś robi się na siłę.
Tak więc dla tego tak czasem trudno trafić na ta odpowiednią osobę aby nam się podobała i z którą byśmy się dogadywali :) Bo nie ma nic gorszego jak życie w toksycznym związku gdzie coś robi się na siłę.