Przed kim król co marszczy zdejmuje koronę?
- Przed fryzjerem
:D
lista tematów
Dżołk o królewiczu co marszczył :D strona 1 z 2
hehe a ja mam inny
czemu w Haladasie Szomabathely lubią pokazywać pytony?
bo kilku ich zawodników ma na nazwisko Nagy
xD
czemu w Haladasie Szomabathely lubią pokazywać pytony?
bo kilku ich zawodników ma na nazwisko Nagy
xD
Hehehehe dobre:D To mi sie inne przypomnialo
Skad sie wzielo jezioro Miedwie?
Bo pewnego razu nad jeziorem siedziało dwóch gości i obok kąpały się trzy nagie panny. I jeden ziomek do drugiego - to jak, sobie bierzesz jednom, a mie dwie!
Skad sie wzielo jezioro Miedwie?
Bo pewnego razu nad jeziorem siedziało dwóch gości i obok kąpały się trzy nagie panny. I jeden ziomek do drugiego - to jak, sobie bierzesz jednom, a mie dwie!
hehe a wiesz jaka marka zakazała pokazywania swoich reklam przed reklamami papieru toaletowego xD?
-
-
-
-
-
-
-
O S R A M xD
-
-
-
-
-
-
-
O S R A M xD
Heheheh a o Grosickim słyszałles?
Mowi lafirynda do Grosickiego(jego laska);
- Kochanie śpisz dzisiaj na gurze czy na dole?
- A co, dali nam piętrowe łózko?
Mowi lafirynda do Grosickiego(jego laska);
- Kochanie śpisz dzisiaj na gurze czy na dole?
- A co, dali nam piętrowe łózko?
Hahahahah po twoim image'u i stylu pisania smiem twierdzic,ze ty jestes co najwyzej zawodowce
A pedalem to jestes ty bo preferujesz babochlopy
A pedalem to jestes ty bo preferujesz babochlopy
ja jestem po gimnazjum ale mam kase a ty do końca życia będziesz prostował fasole albo sadził rabarbar wiec się zastanów ew póki fundusze mają starzy to sobie będziesz mógł kupić pęto raz na jakiś czas z perspektywą że w najblizszych latach noclegi spędzisz pod delikatsami dzieląc się z kolesiem o ksywie pająkJebieDronke co żuli tanie wino za 3,50
chyba że wyjedziesz zrywać maliny do ponferradiny albo sadzić pomidora przy stadionie Estreli Amadora
chyba że wyjedziesz zrywać maliny do ponferradiny albo sadzić pomidora przy stadionie Estreli Amadora
Fajnie, kółko wzajemnej adoracji zmiata czytać regulamin i zapraszamy do zakładania kolejnych, zgodnych z regulaminem tematów