Reputacja: -55 |
BluzgometrTM: 26
massacre
2 ноября 2011 (pierwszy post)
Patrz na kolano
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
3 ноября 2011
Kalida: : )
http://ilol.co/upload_pic/298.jpg
ja mam w sumie podobnie, roznica w tym, ze mam w wersji soft typu "wakey wakey"; "5minutes more please" :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
3 ноября 2011
Fine bitch
Dobre jeszcze Haiti
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
massacre
4 ноября 2011
NuTiiiiii: Fine bitch
lubisz to suko? ;)
NuTiiiiii: Dobre jeszcze Haiti
wrzucilam tak od niechcenia, bo nic sie tu nie dzialo, ale fajnie wyszlo, co nie? :D
Reputacja: -1080 |
BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
4 ноября 2011
massacre: wrzucilam tak od niechcenia, bo nic sie tu nie dzialo, ale fajnie wyszlo, co nie? :D
no bez zbędnego samozachwytu bo dojdzie do wylewu kiślu
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
massacre
5 ноября 2011
NuTiiiiii: bo dojdzie do wylewu kiślu
zawsze mozna wyplukac ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.