Konto usunięte: Dlaczego o to apelujesz, co takiego Cie do tego skłoniło?
Pisałem, nie chcę powtarzać. A głównie patrzę na zło: nienawiść, wulgaryzmy, kłamstwa, głupota, obnażanie się, dewiacje, nie przeraża cię to? Trudno mi ogólnie pisać, że to nie są normalni ludzie, bo to nie ludzie. Ocena lepsza jest w formie komentarza, ponieważ zawsze można podać co takiego zachwyciło użytkownika, bądź nie w zdjęciu.
Oceniać zachowania w sensie jakiejś poprawy można, w ziemskim życiu ma to służyć poprawie człowieka. A tutaj służy do oszczerstwa, czyli niesprawiedliwej oceny, nie mającej na celu rozwoju człowieka, a jego.... i tutaj cel jest wiadomy, poniżeniu jego godności, nawet pozytywna ocena jest tak naprawdę negatywną. Ogólnie chodzi o godność. Nie jest ona wynikiem dumy, a raczej równości wszystkich, mówimy tutaj o ludziach.
Konto usunięte: t "kaszalot".
Dla mnie to jest naturalne aby nie oceniać w taki sposób, wynika to z sumienia, a raczej szacunku do godności osoby, czyli miłości do niej, miłość hamuje przed ocenianiem i krzywdzeniem innych stworzeń, nie tylko ludzi. A tutaj jej brak Nie pisz o moim jakimś fałszu i zakłamaniu, bo to kolejna niesprawiedliwa ocena. Stworzenia pozbawione miłości krzywdzą innych, nie czując bólu, dlatego to nie ludzie. Tego typu prezenty powinny być karane i usunięte z portalu. W ogóle gdyby się zastanowić, to chyba tutaj dużo rzeczy podlegałoby pod prawo. Łącznie z wulgarnymi komentarzami i zdjęciami promującymi palenie, picie alkoholu, narkotyki, prostytucje. Jednym słowem Zło.
Konto usunięte: Doszło by do regresji, totalnie zła wizja.
Tutaj w ogóle bycie Dobrym to raczej alternatywa.

Warto iść pod prąd.