piekloWgDantego: I zaintrygowałeś mnie "kolego" ,to opowiadaj czym się różni moje czepialstwo od Twojego?
Miło, ze chociaż ująłeś to słowo w cudzysłów, bo jednak koleżenskie relacje nas nie łączą i nie będą, a co do czepiania to jest ta różnica, że ja wskazałem rozbieżność pomiędzy chęciami użytkowniczki (ambitna), a realiami (dwa błędy w prostych wyrazach). Ty natomiast czepiłeś się jedynie braku znaków diakrytycznych, których brakuje nawet w nazwie Twojego profilu (pieklo), a brak ich wynika jedynie z tego, że dłużej się je wprowadza na klawiaturze w systemie android z wyłączoną autokorektą, której nie lubię. Jest to także naleciałość sprzed lat gdy polskie znaki pisane w SMSach liczone były jak za 2-3 litery, bardzo zmniejszając ilośc dostępnych znaķów do wykorzystania w pojedynczej wiadomości. Czaty internetowe również wymuszały konieczność szybkiego wprowadzania tekstu, co dla wielu osób było łatwiejsze bez polskich znaków, dla mnie także. Czasy się zmieniły a przyzwyczajenia pozostały, aczkolwiek dużo zależy od tego czy jest to oficjalny list lub pismo, czy tylko wpis na forum. W tym pierwszym przypadku zawsze staram się aby niczego nie zabrakło, tak więc brak "ogonków" nie wynika z braku wiedzy, tak jak napisanie "curka", cz też "wudka".
Konto usunięte: Fakt jest taki ze amerykanscy naukowcy potwierdzili ze kobiety maja lepsza ortografie niz mezczyzni
Widocznie "amerykańscy naukowcy" nie przebadali polskich kobiet i to tych z fotki, bo o nich jest ten temat.