Silversoul
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 17
Silversoul
  5 декабря 2019 (pierwszy post)

Co sądzicie o zmianie ulic w Żyrardowie,Białymstoku?
Czy Pilecki,"Łupaszko" nie są godni upamiętnienia?

Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!

wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  5 декабря 2019

Ze Białystok Ok podlasie rządzi się swoimi prawami

Silversoul
Silversoul
  6 декабря 2019
wziac
wziac: Ze Białystok Ok podlasie rządzi się swoimi prawami

Jakimi prawami?

Danusia2233
Danusia2233
  16 декабря 2019
Oldfashioned
Oldfashioned: Co sądzicie o zmianie ulic w Żyrardowie,Białymstoku? Czy Pilecki,"Łupaszko" nie są godni upamiętnienia?

Komuna jest ciagle.
Silversoul
Silversoul
  16 декабря 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Komuna jest ciagle.

Tak to jest gdy się nie rozliczyło komuchów a się z nimi paktowało !!
Mój śp dziadek mawiał ze z komunistami się die rozmawia,do komunistów się strzela!

Damian241
Damian241
  16 декабря 2019

O czym wy piep...rzycie? Jaka komuna jest ciągle? Wy chyba nie wiecie jak w ogóle wyglądało życie szarego człowieka za komuny. Teraz w Polsce co drugi Polak ma już własne auto, którym dojerzdza do pracy, szkoły, na zakupy etc.... Ludzie w tych czasach u nas mają kasy jak lodu, a co za tym idzie, chodzą na zakupy, kupują drogie ciuchy, komórki, gadzety i nie stoją za tym w kolejkach od rana do wieczora jak to bywało w tamtych czasach, tylko kupują od razu. W tamtych czasach, to za szarym mydłem stało się w kilometrowym ogonie przez pół dnia, a;bo i dłużej, a gdy przyszła już twoja kolej kupowania, to wtedy sprzedawca jedynie rzekł- nie ma sprzedane. Owszem wtedy może i szary obywatel PL miał trochę lżej ze załatwieniem różnych spraw, może i miał tej kasy w brud ale co z tego, że ją miał, skoro nie było gdzie jej wydać, bo w sklepach na półkach było zawsze pusto. Dzisiaj w sklepach jest wszystko, jedna osoba w PL ma nawet po 3 auta, parkingi w miastach pozajmowane, że nie ma gdzie parkować, a wy tu pie....przycie, że komuna jest nadal. Chyba w waszych pustych łbach heh

Danusia2233
Danusia2233
  18 декабря 2019
Damian241
Damian241: O czym wy piep...rzycie? Jaka komuna jest ciągle? Wy chyba nie wiecie jak w ogóle wyglądało życie szarego człowieka za komuny. Teraz w Polsce co drugi Polak ma już własne auto, którym dojerzdza do pracy, szkoły, na zakupy etc.... Ludzie w tych czasach u nas mają kasy jak lodu, a co za tym idzie, chodzą na zakupy, kupują drogie ciuchy, komórki, gadzety i nie stoją za tym w kolejkach od rana do wieczora jak to bywało w tamtych czasach, tylko kupują od razu. W tamtych czasach, to za szarym mydłem stało się w kilometrowym ogonie przez pół dnia, a;bo i dłużej, a gdy przyszła już twoja kolej kupowania, to wtedy sprzedawca jedynie rzekł- nie ma sprzedane. Owszem wtedy może i szary obywatel PL miał trochę lżej ze załatwieniem różnych spraw, może i miał tej kasy w brud ale co z tego, że ją miał, skoro nie było gdzie jej wydać, bo w sklepach na półkach było zawsze pusto. Dzisiaj w sklepach jest wszystko, jedna osoba w PL ma nawet po 3 auta, parkingi w miastach pozajmowane, że nie ma gdzie parkować, a wy tu pie....przycie, że komuna jest nadal. Chyba w waszych pustych łbach heh

To prawda. Rzadza nami komunisci. Otrzasnij sie w pore
Silversoul
Silversoul
  18 декабря 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: To prawda. Rzadza nami komunisci. Otrzasnij sie w pore

Na dodatek żydokomuna,syjoniści i innej maści żydostwo!!

Damian241
Damian241
  18 декабря 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: To prawda. Rzadza nami komunisci. Otrzasnij sie w pore

Prawda jest taka, że słyszy że dzwonią, ale nie wie w którym kościele. https://dorzeczy.pl/kraj/16370/Lista-PZPR-owcow-i-wspolpracownikow-SB-w-PO-Kukiz-odpowiada-na-akcje-Piotrowicze.html
Damian241
wpis jest ukryty
Burgess
wpis jest ukryty
Silversoul
Silversoul
  19 декабря 2019

Teraz mamy nowy rodzaj "komuny",LGBT,ekologia,poprawność polityczna,mowa nienawiści,gender,wszystko to służy do kneblowania obywateli,jest pałką na niepokornych!

anfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  22 декабря 2019

A ja mam wrażenie że ona wraca, powoli od 2015 rozciąga się na coraz nowsze kierunki. Inflacja galopuje, ceny rosną a ludzie się cieszą z nowych programów typu 500+, matka+, mieszkanie + etc. Tylko niestety tam gdzie nie powinno się ingerować tam zamyka się konstytucyjne prawa. Szkoda że naród jeszcze się nie obudził, żeby nie było za późno i nie został z ręką w nocniku

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

Damian241
Damian241
  22 декабря 2019
anfet4minka
anfet4minka: A ja mam wrażenie że ona wraca, powoli od 2015 rozciąga się na coraz nowsze kierunki. Inflacja galopuje, ceny rosną a ludzie się cieszą z nowych programów typu 500+, matka+, mieszkanie + etc. Tylko niestety tam gdzie nie powinno się ingerować tam zamyka się konstytucyjne prawa. Szkoda że naród jeszcze się nie obudził, żeby nie było za późno i nie został z ręką w nocniku

To musisz ludzi uświadomić. Wyjdź z domu w samym bikini i zrób demonstracjed83dde04
anfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  22 декабря 2019

Szanuje oczy innych 🤣 i mam to w dupie. Żyje mi się gorzej ale póki mam co jeść, w co się ubrać i na rachunki, idę i głosuje na to co uważam za słuszne. A ludzie niech wierzą że daje im się 50o zł i nie zabiera 1000

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.