Poradnik jak żyć godnie jako Polak.
1) wyjedź z Polski
2) żyj
Dyskusja.
lista tematów
polska wybory 2020 strona 1 z 2
Wybory korespondencyjne to są bez sensu I tak na nikogo nie głosuje i kilku lat bo stwierdzam że tą Polską rządzą idioci
Idioci? Idiotami są p0laki r0baki, bo umożliwiają tym nierobom wygraną w wyborach. Cała scena polityczna odzwierciedla polskie społeczeństwo. Niemiec>Czech>długo długo nic>padalce żyjące w moim ogródku>dalej długo długo nic>p0laki robaki
Ciekawostka: padalec to gatunek beznogiej jaszczurki.
A Pudzianowski na ministra infrastruktury drogowej.
Idiotami są Polacy, ziomeczku. Dajecie sobie wlepiać mandaty za wychodzenie z domu.
To nie żadnego znaczenia. Oni walczą w TV, a jak kamer nie ma, to wódkę piją.
@zacny Mylisz się nawet nie wiesz jak bardzo. Ja przez ten okres co rządziło PO słyszałem jedynie, że nie ma na nic pieniędzy, wszystko trzeba rozsprzedać itd.... Ludzi jawnie okradali i nawet ja też załapałem się na to, iż zabrali mi mój trzeci filar (moje pieniądze !!), przelewając je... w zasadzie to nawet nie wiadomo gdzie. Do Pis-u mam jedynie jedno zastrzeżenie. Dokładniej chodzi mi o kobiety, powinny one pracować krócej niż mężczyźni. Przede wszystkim dlatego, że po powrocie do domu wykonują kolejne obowiązki, na ogół są przemęczone i źle im z tym, że przemęczone i wyczerpane psychicznie i fizycznie muszą z powrotem wracać do pracy. Ja jestem za tym żeby Prezes wprowadził mniejszy limit godzin tygodniowo dla kobiet gdzieś tak z 40 godzinek tygodniowo na 20 godzin, a natomiast nam facetom, podniósł ten limit do 60, bo jesteśmy wytrzymalsi i możemy więcej znieść od kobiet :)))
Ciekaw jestem, kiedy w końcu ogarniecie, że rząd nie ma własnych pieniędzy i całe socjale są z waszych podatków, które dodatkowo napędzają inflację. Złotówka z 96 byłaby teraz warta ponad 3 zł. Tego pomysłu z kobietami nawet nie skomentuję. Twoja wiedza utwierdza mnie w przekonaniu, że czynne prawo wyborcze powinno przysługiwać po kilku testach, bo co da mi mój głos, skoro na niego przypada ponad 10 takich yntelygentuf jak Ty.
PanKret: Ciekaw jestem, kiedy w końcu ogarniecie, że rząd nie ma własnych pieniędzy i całe socjale są z waszych podatków, które dodatkowo napędzają inflację.
Nikt tak dobrze, jak obecna ekipa rządząca pana Jarosława K nie potrafi zarządzać budżetem Państwa. Miło, że to wiesz i zdajesz sobie z tego sprawę, że państwo żyje głównie z podatków, w tym z moich pieniędzy. Osobiście mogę powiedzieć tyle, że wolę, żeby nadal moją kasą zarządzał Pis, bo w przeciwieństwie do tych komuchów z PO przynajmniej coś robi w tym kraju za tą kasę. Ludzie tacy jak ty zapomnieli już co PO wyczyniało, jak po kradli miliardy złotych z naszych OFE, nie pamiętają już jak po kradło prywatyzując spółki skarbu państwa, nie pamiętają też tego jak grabiło górnictwo i nie pamiętają, jak na jednej kolacji przetańczyli pensję przeciętnego Kowalskiego. Ja pamiętam i drugi raz do tej samej rzeki nie wejdę.
Złotówka z 96 byłaby teraz warta ponad 3 zł. Tego pomysłu z kobietami nawet nie skomentuję. Twoja wiedza utwierdza mnie w przekonaniu, że czynne prawo wyborcze powinno przysługiwać po kilku testach, bo co da mi mój głos, skoro na niego przypada ponad 10 takich yntelygentuf jak Ty.
Za Jarosławem K są wszyscy ci, co biorą 500+, rodzinne i korzystają z innych świadczeń socjalnych. Nie masz siły przebicia krecie, bo większa część Polaków korzysta w mniejszym bądź większym stopniu z dobroduszność naszego Prezesa. Także lepiej daj se na spokój i swój głos zostaw dla siebie. Ciao :)))