3milqa
3milqa
  29 мая 2012 (pierwszy post)

Szukam osób które wybierają się w tym roku na Woodstock, głównie z Białegostoku w celu wybrania się razem, ale też z innych miast Polski :)

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  30 мая 2012

Nie rób z siebie jakiejś cierpiętniczki walczącej ze stereotypami bo nikt nie napisał że tyczy się to wszystkich. A jeśli twierdzisz że tam tego mało to albo byłaś ciągle naj3bana abo miałaś klapki na oczach.

Konto usunięte
Konto usunięte: Sperma szatana

Łyknij sobie może?
olgs
olgs
  31 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rób z siebie jakiejś cierpiętniczki walczącej ze stereotypami bo nikt nie napisał że tyczy się to wszystkich. A jeśli twierdzisz że tam tego mało to albo byłaś ciągle naj3bana abo miałaś klapki na oczach.

up
JestemFejkiem
JestemFejkiem
  31 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie kradną? Nie ma masy przypadkowego buractwa?

no akurat to to jest wszedzie
slimaczeq
slimaczeq
  31 мая 2012

wole HipHop Kemp

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  31 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: HipHop Kemp

Z roku na rok coraz słabiej i drożej, gdyby nie sesja to pewnie bym sobie w tym roku darował...
kuba92762
kuba92762
  31 мая 2012

W sumie w tym roku na Kempie Dilated i Foreign Beggars, a że w lutym na nich nie dotarłem to do Hradec na pewno się wybiorę :)

Na woodstock tylko Qemists bym posłuchał, chociaż brudasy i tak zniechęcają.

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  31 мая 2012

No dla kogoś kto nie był to może i spoko, ale jak dla mnie to tylko Mos Def i Dope D.O.D, a to trochę mało żeby płacić tyle hajsu. :P Zwłaszcza że stada gimbazy która przyjedzie na Tabasko będzie j3bać klimat.

Olkieee
Olkieee
  31 мая 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwłaszcza że stada gimbazy która przyjedzie na Tabasko będzie j3bać klimat.

Wypraszam sobie, to jest punkt kulminacyjny mojego wyjazdu, a raczej jego planu, na kempa ;p

ps. w końcu doprowadziłam kompa do użytku, jesteś ze mnie dumny? :mrgreen:
WiadomoOd1410
WiadomoOd1410
  1 июня 2012

a co zrobili juz avatar ostr'a?

olgs
olgs
  1 июня 2012

i organizacja ujowa. ale nie odpuszczam, jade. klimat jest nierealny, Mos Defa moge sluchac do usranej smierci. a, i jeszcze Elzhi, mrrrr. olewam gimbaze, najaram pyska i do zobaczenia.
http://www.youtube.com/watch?v=-HSmnIMvgyE :nutki:

BigBabyJesus
BigBabyJesus
  1 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wypraszam sobie, to jest punkt kulminacyjny mojego wyjazdu, a raczej jego planu, na kempa ;p

Smoku na miejscu nie przyznaje się do tego że Cię znam. :P
Konto usunięte
Konto usunięte: ps. w końcu doprowadziłam kompa do użytku, jesteś ze mnie dumny?

Oczywiście że jestem! Partycje też już masz w normalnej kolejności? Czy taka losowa też może być? ;>
olgs
olgs: i organizacja ujowa. ale nie odpuszczam, jade. klimat jest nierealny, Mos Defa moge sluchac do usranej smierci. a, i jeszcze Elzhi, mrrrr. olewam gimbaze, najaram pyska i do zobaczenia.

Madlib doszedł, nawet zaczynam się trochę jarać.

http://www.youtube.com/watch?v=apN0AXjJxQE
olgs
olgs
  1 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Madlib doszedł, nawet zaczynam się trochę jarać.

wlasnie widzialam, jaranko. jeszcze kilka literek w alfabecie zostalo.
BigBabyJesus
BigBabyJesus
  1 июня 2012

A$AP Rocky mają kur2y dać to biegnę po bilet już teraz w samych gaciach.

olgs
olgs
  1 июня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A$AP Rocky mają kur2y dać to biegnę po bilet już teraz w samych gaciach.

ja juz mam bilet. ale A$AP musi byc, lova lova.
BigBabyJesus
BigBabyJesus
  1 июня 2012
olgs
olgs: ja juz mam bilet. ale A$AP musi byc, lova lova.

Załatwiać wszystko na ostatnią chwile jest zabawniej. :mrgreen: Na VIPa czy na normalne wbijasz?
Konto usunięte
Konto usunięte: A$AP Rocky

Dla łajz które jeszcze się nie jarają lub co gorsza nie słyszały:
A$AP Rocky - Purple Swag
A$AP Rocky - Peso
A$AP Rocky - Goldie
ScHoolboy Q - Hands On The Wheel feat. A$AP Rocky
Theophilus London - Big Spender feat. A$AP Rocky
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.