Graham Masterton - brytyjski pisarz, twórca horrorów....
Lubicie czytać horrory? lubicie mocna wrażenia?
znacie Masterton'a?
osobiście uwielbiam jego książki, pochłaniacze czasu dla których warto się oderwać od rzeczywistości... diabły, demony, anioły ,szamani, czary, magia, brutalna rzeczywistość, morderstwa ...
Jakie jego książki najbardziej lubicie? cenicie?
może jakaś ulubiona seria?
a może znacie jego cykl poradników ....? :)
czy może bardziej znany King?
Graham Masterton strona 2 z 4
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
mnie Rytuał męczył z początku to ich podróżowanie ale jak już młody zniknął to raz dwa i książka się skończyła
w ogóle za szybko się jego książki kończą
rytułał czytałam chyba z 6 razy i jeszcze mi mało... celestyni rox :D
doprawdy nie wiem o co Ci się rozchodzi mój drogi