Masz aparat?
Jak tak to jaki?
Według was jaki z aparatów jest najlepszy ?
A najgorszy?
Dlaczego tak a nie inaczej uważacie ?
Jakie zdjęcia najczęściej robisz?
Możesz coś tu pokazać? :)
A to dla znających się, jakie błędy są w tym zdjęciu? ( zdjęcie pomniejszone, piksele przez to widać, słaby program:D )
lista tematów
Aparat strona 12 z 15
to jest wlasnie DRI

nie musza byc koniecznie cukierkowe ;] ... mi photomatix mocno przyspiesza prace ... ale jezeli efekt nie jest zadowalajacy to wtedy recznie DRI ;]
Konto usunięte: to jest wlasnie DRI ... robie je z 2-5 wywolanych RAW`ow ... zaleznie jak swiatlo sie rozklada na zdjeciu [;
mi zazwyczaj starczaja 2 foty do maskowania
jedna na swiatla druga na cienie i jazda z maskami
Konto usunięte: nie musza byc koniecznie cukierkowe ;] ... mi photomatix mocno przyspiesza prace ... ale jezeli efekt nie jest zadowalajacy to wtedy recznie DRI ;]
ja ci powiem ze photomatix mi prawie zawsze daje cukierkowe efekty
moze podasz mi jakie ustawienia dajesz tak ogolnie
rozumiem ze punkty bieli czerni to za kazdym razem inna sprawa
ale juz power saturation clipping itd ?
jak wiecie nie jestem z pierwszej lapaniki wiec to moj problem :
mam sony 7.2 przywieziony z niemie nowy chcialem podlonczyc go do kompa no i mam problem czytalem na innych forach ze moge zrobic tak by kupic karte tv i na czincze i wtedy a moze ktos zwas tak podlanczal aprat jak cos to piszcie dzieki z góry :-)
Konto usunięte: mam sony 7.2 przywieziony z niemie nowy chcialem podlonczyc go do kompa no i mam problem czytalem na innych forach ze moge zrobic tak by kupic karte tv i na czincze i wtedy a moze ktos zwas tak podlanczal aprat jak cos to piszcie dzieki z góry :-)
1. Nie ten dział ...
2.Kup czytnik kart i po problemie ...
witam ponownie. co o tym sądzicie?
marnota ale co zrobic żeby było lepsze?
jak sie ma takiego grata to chyba nic wiecej sie nie da