deamonWDZ
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 490
deamonWDZ
  16 июля 2008 (pierwszy post)
Zajebiaszcze są filmy właśnie z tym aktorem....

Od dawna oglądam jego filmy :mrgreen: widzieliście jakiś jego film xD ?
Kur*a chciałbym się tak lać jak on ...ekhm.. a wy ?
Co sądzicie o jego filmach ?
Który film wam się najbardziej podobał ?
Lubicie tego oto podanego Aktora :napalony: ?
Konto usunięte
Konto usunięte: Policz te barany, które siedzą w Sejmie...większość jest zbyt upasiona, by uciekać :}

:crylol:
deamonWDZ
deamonWDZ
  16 июля 2008

Zapomniałem dać screen

Konto usunięte
Konto usunięte: Policz te barany, które siedzą w Sejmie...większość jest zbyt upasiona, by uciekać :}

heo
heo
  16 июля 2008

hmmm
ja wiem, że jego filmy nie muszą być ambitne.. bo chodzi tylko o bijatykę..
ale nie muszą być przy tym tak infantylne
a niestety są..

Nie przepadam za nim, nie przepadam za filmami, których fabuła skupia się tylko na scenach walki, całą reszte pozostawiając w tyle..
Film musi wciągać..

deamonWDZ
deamonWDZ
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

mnie właśnie to wciąga ta walka

filmy bez napi.:cenzura:.anki są do bani ....
Konto usunięte

Sillmarilion
Sillmarilion
  16 июля 2008
deamonWDZ
deamonWDZ:

kogo przedstawia twoj av?
fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  16 июля 2008
deamonWDZ
deamonWDZ: Zajebiaszcze są filmy właśnie z tym aktorem....

nie lubię takich filmów :tak:
w ogóle za filmami z przemocą nie przepadam.
Oh you're so naive yet so... :zakochany:
OrdinaryGirl69
OrdinaryGirl69
  16 июля 2008
nie przepadam za filmami, w których on gra.
pauline321
pauline321
  16 июля 2008
deamonWDZ
deamonWDZ: Który film wam się najbardziej podobał ?

fajny aktor jest :ssh:
ogladałam bodajze przedwcziraj Ryzykantów.
nie lubie takich filmów ale ten mi ie spodobal :)
kuba92762
kuba92762
  16 июля 2008
deamonWDZ
deamonWDZ: Co sądzicie o jego filmach ? Który film wam się najbardziej podobał ? Lubicie tego oto podanego Aktora ?

Nie bardzo mi sie podobaja.Praktycznie w kazdym filmie robi to samo i po kazdym filmie mozna spodziewac sie tego samego.
poetess
poetess
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bardzo mi sie podobaja.Praktycznie w kazdym filmie robi to samo i po kazdym filmie mozna spodziewac sie tego samego.

:zakochany:
Dokladnie, tzn. jest charakterystyczny, ale pasuje tylko do okreslonych ról, nie można się po nim jakiejś wiekszej metamorfozy spodziewać.
kuba92762
kuba92762
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pasuje tylko do okreslonych ról, nie można się po nim jakiejś wiekszej metamorfozy spodziewać.

Dokladnie do jednej:D do naparzania sie po ryju w kazdym filmie:mrgreen:
poetess
poetess
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokladnie do jednej:D do naparzania sie po ryju w kazdym filmie

To jest typ twardziela :pavarotti:
kuba92762
kuba92762
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest typ twardziela

Denzel Washington tez jest typem twardziela, a potrafi zagrac nawet zagubionego ojca.
poetess
poetess
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Denzel Washington tez jest typem twardziela, a potrafi zagrac nawet zagubionego ojca

Oo, tutaj trafiles w 10. :mrgreen:
To jest najlepsze zarowno w aktortstwie jak i w normalym zyciu, trzeba czasami byc i surowym nauczycielem jak i namietnym kochankiem. Tak samo ze sztuką. Washington ma wiele twarzy, dostosowuje sie i kazda jego postac jest innna, barwna, ciekawa, świeża.
kuba92762
kuba92762
  16 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest najlepsze zarowno w aktortstwie jak i w normalym zyciu, trzeba czasami byc i surowym nauczycielem jak i namietnym kochankiem. Tak samo ze sztuką. Washington ma wiele twarzy, dostosowuje sie i kazda jego postac jest innna, barwna, ciekawa, świeża

No wlasnie na to zawsze zwracam uwage. Jesli aktor potrafi zagrac rozne postacie to znaczy o jego swietnosci.O Denzelu juz wspomnialem.To samo sie tyczy Willa Smitha.Moze grac m.in. ironicznego policjanta czy chociazby biednego ojca, ktory nie poddaje sie i wciaz walczy o to, zeby wydostac sie z problemow materialnych.(W pogoni za szczesciem) tak mozna wymieniac takich aktorow, niestety wedlug mnie Van Damme sie do nich nie zalicza, chociaz nie twierdze, ze jest az tak slaby.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.