Witam.
1.Jakie ksiazki ostatnio wpadly Wam w rece? Macie jakies godne polecenia?:)
Ja ostatnio przeczytalam "Pamiętnik Narkomanki" Barbary Rosiek - jak dla mnie dobra ksiazka:)
2. Jakiego rodzaju wolicie ksiazki? (fantastyczne, kryminaly itp.)
Pozdrawiam, M ;*
lista tematów
Ksiązki strona 2 z 3
Mi nie przypadła do gustu, nie wciągała mnie, przeczytałam z 20 stron i koniec ... :)
Ale to zależy od gustu, każdy lubi co innego.
Wielu osobom ta książka się podoba, też możesz spróbować. :)
Tak, tak. :))
Szybko się ją czyta, i nie jest długa. :)
Niestety. :D
Też ujdzie. :)
Ja ostatnio czytalam Nigdy w zyciu,polecam. Fajna ksiazka jest tez ,,seria niefortunnych zdarzen'' oraz ,,niania w nowym jorku'' ,,na ratunek''
to tym bardziej musze przeczytac ;D
Konto usunięte: Mi nie przypadła do gustu, nie wciągała mnie, przeczytałam z 20 stron i koniec ... :)
czesto tak mam, ze juz po kilkunastu stronach koncze czytanie.
to fajnie:) nie lubie jak dlugo akcja sie nawiazuje, bo czasami robi sie to nudne.
Konto usunięte: 1.Jakie ksiazki ostatnio wpadly Wam w rece? Macie jakies godne polecenia?:)
Ja ostatnio przeczytalam "Pamiętnik Narkomanki" Barbary Rosiek - jak dla mnie dobra ksiazka:)
Pozdrawiam, M ;*
ostatni Kod leonardo da vinci - dona browna
lubie oba;]
"Ćpun" Melvina Burgessa
Konto usunięte: Ja ostatnio przeczytalam "Pamiętnik Narkomanki" Barbary Rosiek - jak dla mnie dobra ksiazka:)
ujdzie. taka sobie.
mnie osobiście nudziły te długie opisy...
psychologiczne? tak...
fantasy
Konto usunięte: 1.Jakie ksiazki ostatnio wpadly Wam w rece? Macie jakies godne polecenia?:)
Pozdrawiam, M ;*
Księżniczka i Żebraczka Kate Brian, Zapalniczka Chmielewskiej i Kiedy Chłopak Poznaje Dziewczynę Cabot

Wspaniała książka, taka życiowa.
Obyczajowe jak najbardziej opowiadające o losach innych itp.
'Cień wiatru' Carlos Ruiz Zafón - naprawdę wspaniała książka,polecam:),
a oprócz tego : 'Ono' , 'Poczwarka' Doroty Terakowskiej
teraz czytam "Mistrz i Małgorzata" i nie mogę się oderwać :) a wcześniej czytałam "Czarownicę z Portobelo" też ciekawe, oprócz tego z ostatnio przeczytanych książek nic mi się nie podobało
no i "Jeżycjadę" też lubiłam zawsze:)