Kultura Hip Hopowa.
1.Utozszamiacie sie z ta kultura?
2.Macie jakies pojecie o niej?
pzdr. Pan.
lista tematów
To jest to. strona 1 z 2
Konto usunięte: Kultura Hip Hopowa.
1.Utozszamiacie sie z ta kultura?
2.Macie jakies pojecie o niej?
Ja bym to raczej nazwała subkulturą

1.Nie, jestem czlowiekiem wolnym i nie potrzebuje byc czlonkiem zadnej subkultury.
2. Sorry, ale idiotyczne to pytanie, malo konkretne cos w stylu "co tam" . pewnie, że wiem, każdy jakieś tam pojęcie ma.
mozna i tak.
podstawa ze wiadomo o co chodzi.
Konto usunięte: 2. Sorry, ale idiotyczne to pytanie, malo konkretne cos w stylu "co tam" . pewnie, że wiem, każdy jakieś tam pojęcie ma.
idiotyczne jest nie wiedziec a gadac.
pytanie normalne.
może i dobrze.
[paweldst19991]idiotyczne jest nie wiedziec a gadac.
pytanie normalne.
Nie, idiotyczne jest to, że pomimo, iż taki znawca z Ciebie, to nie wiecz czy to jest kultura czy subkultura ;) Zapytałeś czy mam jakieś pojęcie, a ja odpisałam na temat. Idiotyczne pytanie, zasługuję na lakoniczną odpowiedz.
Nie, idiotyczne jest to, że pomimo, iż taki znawca z Ciebie, to nie wiecz czy to jest kultura czy subkultura ;) Zapytałeś czy mam jakieś pojęcie, a ja odpisałam na temat. Idiotyczne pytanie, zasługuję na lakoniczną odpowiedz.
Prezpraszam, za błąd w poprzednim poście.
Konto usunięte: Nie, idiotyczne jest to, że pomimo, iż taki znawca z Ciebie, to nie wiecz czy to jest kultura czy subkultura ;) Zapytałeś czy mam jakieś pojęcie, a ja odpisałam na temat. Idiotyczne pytanie, zasługuję na lakoniczną odpowiedz.
Hip Hop ruch kulturowy(odsylam do wikipedii po definicje ruchu k.).
widzisz dla mnie ejst to kultura bo ja tym zyje kazdym elementem.
jakie tam ludzie maja pojecie skoro mowia ze hip hop to muzyka. nie potrafia zrozumiec tej strony zycia i tylko gledza ze to chamy itd.
Konto usunięte: Hip Hop ruch kulturowy(odsylam do wikipedii po definicje ruchu k.).
widzisz dla mnie jest to kultura bo ja tym zyje kazdym elementem.
jakie tam ludzie maja pojecie skoro mowia ze hip hop to muzyka. nie potrafia zrozumiec tej strony zycia i tylko gledza ze to chamy itd.
Teraz mi zacytuj miejsce, gdzie stwierdzam, że ludzie kochający hip-hop ( nie tylko w perspektywie muzyki, ale też traktujacy jak sposob na życie ) są chamami? Nie znajdziesz czegoś takiego nawet "między wierszami", bo nic takiego nie powiedziałam i wcale tak nie myśle. Nie odsyłaj mnie do wikipedii znawco. Ok, kultura, jak sam powiedziałeś " najważniejsze, że wiadomo o co chodzi"-Twoje słowa. Odpowiedziałam na Twoje pytanie, które było dosyc ogolne ( no przyznaj..)
Nie chce sie z Toba kłocic, bo szanuje Twoje poglądy i tak na dobra sprawe to stoimy po tej samej stronie barykady. Zakonczmy tą dyskusje, pozdrawiam.