Co o nim sądzicie?
Czy lubicie wszystkie jego tomy?
Czy pragnęlibyście przenieś sie w taki zaczarowany świat?
lista tematów
Harry Potter strona 1 z 2
Konto usunięte: Co o nim sądzicie?
trochę się powtarza ten temat ;)
Sądze, że seria książek o Harrym Potterze ma w sobie jakąs magie, ktora sprawia, że te ksiązki łączą pokolenia;)
Lubie, chociaż uważam, że ostatnia część ( ogolem jeżeli mowa o akcji najlepsza) ma słabe zakończenie. Takie zbyt przewidywalne ;)
Jasne, jak mialam 11 lat, mialam cichą nadzieje, że dostane list z Hogwardu
fajnie się czasem zatracić w magi, w innym świecie
nie wiem, oglądałam tylko filmy. Nie jestem fanatykiem tych książek
jasne ze tak, dosyć ciekawie ...
Konto usunięte: Co o nim sądzicie?
O nim? Jeżeli chodzi o książkę to lubię i to nawet bardzo, chociaż nie przepadam za głównym bohaterem. Najbardziej wciągająca książka jaką znam. Ale o filmie nawet nie wspominam, totalna porażka ;p
Lubie wszystkie, najbardziej tom 3 , 5 i 7 ;p
Nie pragnęłabym

Jak byłem mały to czytałem, ale jak zaczęła się ta cała Potteromania to przestałem, czułem się zdradzony, coś co wydawało się do tej pory tylko moje, nagle stało się światem wszystkich moich rówieśników, z jednej strony byłem dumny, że przeczytałem dwa pierwsze tomy, za nim ktokolwiek z kolegów zdawał sobie w ogóle sprawę kto to jest Potter, z drugiej wkurzało mnie jak wszyscy się tym tak podniecali. A potem przeczytałem jeszcze chyba 2 czy 3 tomy, tak na luzie i więcej nie zamierzam, bo mnie zwyczajnie znudziły i nie mam już do tego ani głowy ani tym bardziej czasu.