sorki nie wiecie może jak nazywa sie program do zdjęć ...: ze np mam fotke [kolor.] i zmieniam ze cały obraz jest czarny a ja chce tylko jeden kawałek kolorowego ;pp
nie chce picasy 2
lista tematów
Obróbka zdjęc strona 3 z 4
Konto usunięte: zupelnie to samo mozna zrobiw PSP i jest duuuuuuzo tanszy a tak samo dobry jak PS i to jest moje zdanie ktorego nie powinienes krytykowac
skoro nie moge krytykowac tego co piszesz to wcisnij alt+f4 i nie loguj sie tutaj wiecej bo wyglada na to ze nie wiesz po co jest forum ...
wiem poniewaz wiaze sie to z moim zawodem ?? o_0
Konto usunięte: skoro nie moge krytykowac tego co piszesz to wcisnij alt+f4 i nie loguj sie tutaj wiecej bo wyglada na to ze nie wiesz po co jest forum ...
zeby sie dzielic swoimi opiniami. ale widze ze nie mozna sie tutaj dzielic opiniami niezgodnymi z opiniami "masy szarej spolecznej" jaka jestes ty.
placisz za program ktory obslugujesZ?
czy pracodawca Cie wyreczyl ?
Konto usunięte: zeby sie dzielic swoimi opiniami. ale widze ze nie mozna sie tutaj dzielic opiniami niezgodnymi z opiniami "masy szarej spolecznej" jaka jestes ty.
ja po prostu prostuje twoje dyrdymaly zeby przypadkiem szara masa nie majaca pojecia o takim sofcie nie lyknela tych banialukow jak mlody pelikan ...
btw. teksty typu "szara masa spoleczna" swiadcza tylko i wylacznie o twoim brodziku intelektualnym ...
a co to ma do rzeczy ??? oceniasz soft pod katem tego ile trzeba na niego wydac ??

patrzac na obrobke zdjec na twoim profilu to podpisuje sie pod tym lewa stopa ;]
Konto usunięte: ciagle nie rozumiesz pojecia "róznorodnosci pogladow, rozne zdania, odmienne spostrzeżenia" ?
rozumiem ... ale to co ty probujesz tutaj uprawiac to "moje jest mojsze niz twoje jest twojsze" bez podania jakiejkolwiek rzeczowej argumentacji [;
w ktorym miejscu mam fotki przerobione, powiedz mi

Konto usunięte: rozumiem ... ale to co ty probujesz tutaj uprawiac to "moje jest mojsze niz twoje jest twojsze" bez podania jakiejkolwiek rzeczowej argumentacji [;
nie, wlasnie ze nie rozumiesz nic. juz Ci powiedzialam jestes zapatrzonmy w "swój" produkt za który pewnie i tak nie placisz. co mnie jeszcze bardziej smieszy i jeszcze bardziej Cie pomniejsza w moich oczach, choc i tak jestes taki tyci tyci :)
Konto usunięte: nie, wlasnie ze nie rozumiesz nic. juz Ci powiedzialam jestes zapatrzonmy w "swój" produkt za który pewnie i tak nie placisz. co mnie jeszcze bardziej smieszy i jeszcze bardziej Cie pomniejsza w moich oczach, choc i tak jestes taki tyci tyci :)
jak z dzieckiem ... wiec trzeba sie zastosowac do zasady "nie dyskutuj z glupszym bo sprowadzi Ciebie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ... a wiec EOT z mojej strony [;