Hejka :P
Oglądał ktoś z Was 3 sezon ??
bo ja tylko do 13 odcinka pt. The Art Of The Deal" no ale niestety dalszy ciąg zniknął...;/
Wie ktoś może dlaczego??
Niedługo ma wyjść ( w USA oczywiście ;p u nas Polsat powtarza 2 sezon jeszcze) 4 sezon...
Sarah podobno żyje ( w 3 sezonie Lincoln dostaje fotke jej głowy w pudełku ... ale to już musicie zobaczyć sami i dowiedzieć się dlaczego :P
Pozdro xD
lista tematów
Prison Break xD strona 1 z 2
Konto usunięte: Pamiętam, że ściągałem ten serial ale ile tego oglądałem to już nie pamiętam.
Znudził mi się po pewnym czasie ale nadal uważam, że jest to jeden z lepszych seriali jaki powstał
Po co czekać na Polsat jak można z Torrentów ściągać wszystko i są napisy przecież ;)
ja mam stronke z wszystkimi serialami po pl ;P pliki RMVB wiec zajmuja po ~150 MB odcinek
z torrentow nie zasysam :P
Konto usunięte: Hejka :P
Oglądał ktoś z Was 3 sezon ??
bo ja tylko do 13 odcinka pt. The Art Of The Deal" no ale niestety dalszy ciąg zniknął...;/
Wie ktoś może dlaczego??
Niedługo ma wyjść ( w USA oczywiście ;p u nas Polsat powtarza 2 sezon jeszcze) 4 sezon...
Sarah podobno żyje ( w 3 sezonie Lincoln dostaje fotke jej głowy w pudełku ... ale to już musicie zobaczyć sami i dowiedzieć się dlaczego :P
Pozdro xD
Nie lubię tego