rudula
rudula
  27 июля 2008 (pierwszy post)

Cztery ściany wokół mnie siedzę sam
i myślę że
Jutro będzie ten sam dzień ten
czas i te same sny
Po co mówić komuś że wszystko
może zmienić sie
Przecież każdy ma swój cel swoje
życie i swój dzień
Dokąd iść nie pytam się siedzę
w miejscu jak to jest
Że nie wszystko zdarza się
że przy Tobie nie ma mnie

A mój czas zatrzymał sie
jak wiatr-odleciał gdzieś
jak żar-wypala mnie
a Twoje oczy w deszczu widzę ja

Każda ściana przeszłość ma
a ja nie wiem czy ją mam
Los na ścianie spękał czas
nasze dusze rozwiał wiatr
Chociaż wiem że nie ma mnie
komu ufać komu nie
Wiara w sercu rodzi się
czas odmienił cały świat
te wspomnienia żyją w nas
Tak jak sen straconych łez
proszę pomóż,otrzyj je
teraz nie nie ma mnie

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  27 июля 2008
dobre :tak:
OrdinaryGirl69
OrdinaryGirl69
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre

dołącze się.
6exMadziaaxe9
6exMadziaaxe9
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dołącze się.

i ja też :tak:

@rudula:
jak na razie wszystkie Twoje bardzo mi się podobają ;-)
rudula
rudula
  27 июля 2008

@6exMadziaaxe9
Dzięki wielkie :)

poetess
poetess
  27 июля 2008

Jak narazie wszystkie Twoje piosenki mi się ...nie podobają ;)
Napisz coś oryginalnego, bez tych dziecinnych i smiesznych rymów, jak już chcesz pisać ciąągle o miłości-ok, ale musisz ją przedstawić w jakiś niespotykany sposób, bo to co prezentujesz jest strasznie oklepane.

rudula
rudula
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Napisz coś oryginalnego, bez tych dziecinnych i smiesznych rymów

może nie potrafię po prostu tak to rozwinąć i napisać ja byś tego chciał
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak narazie wszystkie Twoje piosenki mi się ...nie podobają ;) Napisz coś oryginalnego, bez tych dziecinnych i smiesznych rymów, jak już chcesz pisać ciąągle o miłości-ok, ale musisz ją przedstawić w jakiś niespotykany sposób, bo to co prezentujesz jest strasznie oklepane.

Ty widzę tylko krytykować potrafisz ;]
napisz coś od siebie, my ocenimy ;)
rudula
rudula
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Dzięki ale poetess ma racje ja wiem o co mu chodzi tylko może ja tego nie potrafię dlatego nie nazywam się kimś jestem amatorem i tylko wam przedstawiam moją twórczość
która bynajmniej dla nie których jest banalna
eSzatyNe
eSzatyNe
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Cztery ściany wokół mnie siedzę sam i myślę że Jutro będzie ten sam dzień ten czas i te same sny Po co mówić komuś że wszystko może zmienić sie Przecież każdy ma swój cel swoje życie i swój dzień Dokąd iść nie pytam się siedzę w miejscu jak to jest Że nie wszystko zdarza się że przy Tobie nie ma mnie

Ta część się nie trzyma i nie podoba mi się.

Konto usunięte
Konto usunięte: A mój czas zatrzymał sie jak wiatr-odleciał gdzieś jak żar-wypala mnie a Twoje oczy w deszczu widzę ja Każda ściana przeszłość ma a ja nie wiem czy ją mam Los na ścianie spękał czas nasze dusze rozwiał wiatr Chociaż wiem że nie ma mnie komu ufać komu nie Wiara w sercu rodzi się czas odmienił cały świat te wspomnienia żyją w nas Tak jak sen straconych łez proszę pomóż,otrzyj je teraz nie nie ma mnie

Ta część zdecydowanie ok :)
poetess
poetess
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty widzę tylko krytykować potrafisz ;] napisz coś od siebie, my ocenimy ;)

To jest forum, kolega pokazał publicznie tekst piosenki , a ja mam prawo napisać, co o niej myśle. Zreszta na tym to właśnie ma polegać, żeby oceniać..Lepszy taki komentarz niż Twoj,ktory nie wnosi nic nowego do jego "sztuki"
Wybacz, nie mam w zwyczaju lizać komuś tyłka, mówiąc, że jest fajnie, gdy wcale fajnie nie jest. Zreszta nie obraziłam go, moja krytyka była konstruktywna i uzasadniona..a Twoj post zwyczajnie głupi. ;)
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest forum, kolega pokazał publicznie tekst piosenki , a ja mam prawo napisać, co o niej myśle. Zreszta na tym to właśnie ma polegać, żeby oceniać..Lepszy taki komentarz niż Twoj,ktory nie wnosi nic nowego do jego "sztuki" Wybacz, nie mam w zwyczaju lizać komuś tyłka, mówiąc, że jest fajnie, gdy wcale fajnie nie jest. Zreszta nie obraziłam go, moja krytyka była konstruktywna i uzasadniona..a Twoj post zwyczajnie głupi. ;)

A czy Tobie się cokolwiek podobało ? Wszystko krytykujesz i o to mi chodzi :)
Napisz coś lepszego , skoro jesteś taka mądra :)
Już zrozumiałaś czy jeszcze dokładniej przetłumaczyć ?:woot:
DivineDreams
DivineDreams
  27 июля 2008

Czemu takie smutne to wszystko?
Przedstaw nam chociaż jedną wesołą piosenkę.

Jak najbardziej ok, tylko ta 2 część troszkę szwankuję.
Ale jest ok.

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  27 июля 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mu

jej :ziober2:
Hundin
Hundin
  27 июля 2008

nie podoba mi się.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.