Jaki jest waszym zdaniem najlepszy horror??
lista tematów
Horror xD strona 4 z 5
ee pzrypomniałam sobie cos z 13 duchów [!] jak łapali jakiegos ducha na śmietniku w takim szklanym czyms aaale to fajny film...musze go jeszcze raz obejrzeć ;)
Konto usunięte: ee pzrypomniałam sobie cos z 13 duchów [!] jak łapali jakiegos ducha na śmietniku w takim szklanym czyms aaale to fajny film...musze go jeszcze raz obejrzeć ;)
Mhm, pisałam o nim

O, oglądałam dzisiaj "Rec", ogólnie polecam, były sceny które mnie prestraszyły, czasem aż mnie odrzuciło w fotelu. Jednak kurcze nie jest to jeszcze horror, który by przerażał cały czas.. Domyślałam się jak to się skończy-tak się skończyło..
Ale i tak polecam ;)
no chyba żartujesz
bo ...ludzie zbyt bardzo kombinują coraz to z nowymi pomysłami na horror..
mnie osobiście straszą stare horrory ..w stylu..
piątek 13
Koszmar z ulicy wiązów
Lalaczka Chucky
z jednej strony prymitywne horrory..z drugiej .. mające klimat.. i przedewszystkim.. realistyczne
z nowych.. to Szósty Zmysł
i azjatyckie kino grozy

pierwsza cześć

margotka: ale jego pierwsza wersja...bo ta, która pojawiła się w kinach kilka lat temu to istna komedia w szczególności gdy pies uderza o klapę piwnicy i do niej wpada...heh...
najgorsze jest to .. że jest to.. odświeżona wersja ..pierwowzoru
ale to nie Horror
Konto usunięte: Bo teraz horrory to dużo efektów specjalnych, a kiedyś nie było tego, i człowiek jak widział Draculę to myślał że on naprawdę zabija ;)
dokładnie o to mi chodzi

dobry pomysł na film

ojca 2 dzieciaków.. który stracił żone.. wprowadza sie do tego domu..
duch żony mu pomaga

"TO"
dla mnie to jest ..najstraszniejszy horror jaki widzialme .. jednak .. jako dziecko..
Konto usunięte: Już znalazłam
To był film na podstawie książki Kinga - "IT"
Mam nawet fragment z jutjuba ale boję się obejrzeć
Nie no serio się boję

Pennywise klown

czytałaś może komentarze na filmweb..do tego filmu.. ?
jak nie..to .. sprawdz... nie jesteś sama ;]
to czyste zło w postaci klowna
serial TV
...Ignorance is bliss...