Doprowadziły Was jakieś filmy lub książki do płaczu? -jak tak, to jakie?
Jakie fotografie najbardziej Ci się podobają? - te naturalne, czy za wirowane i niezwykłe?
W jakim teatrze ostatnio byłeś/aś - i na jakiej sztuce? - jakie były wrażenia, żałujesz że poszłeś/aś? a do jakiego chciałbyś/chciała pojechać (ewentualnie pójść:D )
Komiks? - co w nich najbardziej interesującego? - czytujesz je częściej niż raz w tygodniu?
Taniec, czy od zawsze umiałeś/aś czy do tej pory nie za bardzo. Lub korzystasz z jakiś nauk?
Malarstwo, malowanie, bazgranie itd - jak oceniasz sztukę 'dzieci' ? - potrafisz zauważyć to co mieli do przekazania, czy to tylko ' bazgroły' ?
lista tematów
pytania strona 1 z 2
Żeby to jeden
"Karol człowiek który został papieżem"
"Wichry namiętności"
"miedzy Niebem, a piekłem"
i jeszcze kilka ale nie pamiętam

Konto usunięte: Jakie fotografie najbardziej Ci się podobają? - te naturalne, czy za wirowane i niezwykłe?
Ogólnie... wszystkie... tylko muszą mieć to coś co przyciąga mój wzrok

wtedy mi się podobają
Konto usunięte: W jakim teatrze ostatnio byłeś/aś - i na jakiej sztuce? - jakie były wrażenia, żałujesz że poszłeś/aś? a do jakiego
Ojj dawno w październiku ubiegłego roku...
byłem na spektaklu Iszmael Kawka, w teatrze Polskim we Wrocławiu
nie wiem jak opisać
Na samym początku spektaklu tak... ale po 20 minutach wręcz przeciwnie
Konto usunięte: Komiks? - co w nich najbardziej interesującego? - czytujesz je częściej niż raz w tygodniu?
Już nie czytuje komiksów
najbardziej zawsze mnie interesowało przedstawienie graficzne postaci
Dawno nie miałem z tak ową do czynienia wiec wiele w tym temacie powiedzieć nie mogę :]
Wstyd sie przyznać, ale Pearl Harbour

Konto usunięte: Taniec, czy od zawsze umiałeś/aś czy do tej pory nie za bardzo. Lub korzystasz z jakiś nauk?
balet, ale juz z tym skonczylam.
Konto usunięte: Malarstwo, malowanie, bazgranie itd - jak oceniasz sztukę 'dzieci' ? - potrafisz zauważyć to co mieli do przekazania, czy to tylko ' bazgroły' ?
Czasami takie bazgroły mają w sobie więcej prawdy, niż obrazy wykonane przez profesjonalistów.
1) Jeszcze żadna mnie tak nie ujęła.
2) Nie rozumiem pytania. Każde zdjęcie coś w sobie ma.
3) Nie bywam w teatrze, albo poszłabym na Makbeta.
4) Jak już to Mangę. Nie trzeba dużo czytać przede wszystkim.
5) Poszłam na koncert i daję sobie radę w pogo zajeebiście ;]
6) Rozumiem tylko swoje rysunki.
książki:Stokrotka , Oskar i Pani Róża i wiele innych ,ale ma pamięć jest ulotna
filmy:Requiem for a dream {tak mi się wspomniało ;p}
Konto usunięte: akie fotografie najbardziej Ci się podobają? - te naturalne, czy za wirowane i niezwykłe?
hmm każde coś w sobie mają
Konto usunięte: W jakim teatrze ostatnio byłeś/aś - i na jakiej sztuce? - jakie były wrażenia, żałujesz że poszłeś/aś? a do jakiego chciałbyś/chciała pojechać (ewentualnie pójść:D
Ostatnio w teatrze Korez "Kolega Mela Gibsona" i jak zawsze było super ;).
Zamierzam obejrzeć wszystkei sztuki wystawiane przez ten teatr ;).
Konto usunięte: Komiks? - co w nich najbardziej interesującego? - czytujesz je częściej niż raz w tygodniu?
nie czytam komiksów :p
Konto usunięte: Taniec, czy od zawsze umiałeś/aś czy do tej pory nie za bardzo. Lub korzystasz z jakiś nauk?
niestety nie potrafie :(
Konto usunięte: Malarstwo, malowanie, bazgranie itd - jak oceniasz sztukę 'dzieci' ? - potrafisz zauważyć to co mieli do przekazania, czy to tylko ' bazgroły' ?
nie wiem , to zależy ;)
Konto usunięte: Doprowadziły Was jakieś filmy lub książki do płaczu? -jak tak, to jakie?
Jakie fotografie najbardziej Ci się podobają? - te naturalne, czy za wirowane i niezwykłe?
Filmy: Titanic, Katyń.
Książki: Harry Potter (!).
Naturalne, ale dopracowane

Konto usunięte: W jakim teatrze ostatnio byłeś/aś - i na jakiej sztuce? - jakie były wrażenia, żałujesz że poszłeś/aś? a do jakiego chciałbyś/chciała pojechać (ewentualnie pójść:D )
Taniec, czy od zawsze umiałeś/aś czy do tej pory nie za bardzo. Lub korzystasz z jakiś nauk?
W Buffo na "romeo i julia". Bardzo fajne, chciałabym pójść jeszcze raz. A teraz wybrałabym się na "Metro" do Buffo.
Umiałam od zawsze.. Mam poczucie rytmu, nie pobieram żadnych nauk bo nie mam gdzie.
Malowanie. Małe dzieci malują "bo im się każe" w zerówce, a w domu z nudów.
Nie nazywam tego bazgrołami, po prostu malunki :)
Konto usunięte: Jakie fotografie najbardziej Ci się podobają? - te naturalne, czy za wirowane i niezwykłe?
te zwykłe, najzwyklejsze. a najbardziej te stare

Konto usunięte: W jakim teatrze ostatnio byłeś/aś - i na jakiej sztuce? - jakie były wrażenia, żałujesz że poszłeś/aś? a do jakiego chciałbyś/chciała pojechać (ewentualnie pójść:D )
nie byłam w teatrze już dawno, dawno. a szkoda.
nie czytam w ogóle.
nie za bardzo po dziś dzień.
to ważne, co dzieci rysują. ich rysunki sa odbiciem wewnętrznych przeżyć.
głowie same filmy romantyczne.
wolę niezwykłe i ujmujące.
Konto usunięte: W jakim teatrze ostatnio byłeś/aś - i na jakiej sztuce? - jakie były wrażenia, żałujesz że poszłeś/aś?
Teatr u mnie w mieście im. Jana Kochanowskiego.
na sztuce ' Wizyta Starszej Pani.' - byłam pod ogromnym wrażeniem Emilii Krakowskiej.
taniec zajmuje pół mojego życia.
tańczę już do 10 lat. jest to sposób na wszystko.
te bazgroły to ich uczucia.