Witam,
dzisiaj będzie bardzo całuśnie.
Otóż porozmawiamy o filmowych pocałunkach.
na początek jedno pytanie:
Jak myślicie, czy aktorzy ( oczywiscie biorę pod uwagę tylko tych, ktorzy nie są ze sobą prywatnie) traktują takie pocalunki "czysto zawodowo", czy może jednak okazują trochę namietności?
Pytanie trochę głupawe, bo ile filmow i aktorów, tyle pewnie odpowiedzi.
Teraz te ważniejsze, lecz rownie sweetaśne pytania:
Jaka scena zasluguje na tytuł najlepszego pocalunku( filmie )? Moj typ to Notebook
Jaka w serialu? ( Moj typ LOST Katie i Jack)
Kogo z aktorow okrzyknelibyscie Krolem Filowych Pocalunków? ( Moj typ :James Franco )
Kogo z aktorek (...)? ( Moj typ: Angielina Jolie )
Najgorszy pocalunek na ekranach? ( nie mam pomyslu )
Wiem, ze temat górnych lotów nie jest :PP
Pozdrawiam całuśnych kulturalnych
lista tematów
Filmowe pocałunki strona 1 z 3
Konto usunięte: Dokladnie, dobrym przykladem jest Angielina Jolie i Brad Pitt w ,,Panu i Pani Smith", tam zadzialalo na tyle, ze i poza ekranem romans sie nawiazal.
Może zabrzmieć to co najmniej dziwnie, ale nie oglądałam tego. Ogólnie rzadko oglądam filmy. Pewnie kojarzysz film "High School Musical"? (jak dla mnie żenada) Zack i Vanessa również stali się parą, ponieważ zadziałała chemia na planie ;)
coś mało ludzi zagląda dziś na to forum...
Konto usunięte: Jak myślicie, czy aktorzy ( oczywiscie biorę pod uwagę tylko tych, ktorzy nie są ze sobą prywatnie) traktują takie pocalunki "czysto zawodowo", czy może jednak okazują trochę namietności?
zalezy z kim sie całujesz

nie patrze na najlepsze poałunki, traktuje je jako element filmu.
w filmie Material Girls

Konto usunięte: Jak myślicie, czy aktorzy ( oczywiscie biorę pod uwagę tylko tych, ktorzy nie są ze sobą prywatnie) traktują takie pocalunki "czysto zawodowo", czy może jednak okazują trochę namietności?
myślę, że robią to, bo muszą, ale jeśli chociaż jedno podoba się trochę drugiemu, to trochę się bardziej przykładają.
Konto usunięte: Może zabrzmieć to co najmniej dziwnie, ale nie oglądałam tego. Ogólnie rzadko oglądam filmy. Pewnie kojarzysz film "High School Musical"? (jak dla mnie żenada) Zack i Vanessa również stali się parą, ponieważ zadziałała chemia na planie ;)
coś mało ludzi zagląda dziś na to forum...
Nie brzmi to dziwnie

No mało, mało

Na pewno

Konto usunięte: traktują takie pocalunki "czysto zawodowo", czy może jednak okazują trochę namietności?
myślę, że większość zawodowo.
w filmie Jeszcze raz, jak ten Przemek Cypryański (

Pierwszy pocałunek Magdy z Piotrem, w serialu Magda M.
na pewno te w filmach z niższych półek.
Don't push me, cuz I'm close to the edge
and I'll jump of with a rope that's wrapped around your head!
--I know I'm alive when I bleed!--
jedna z forumowiczek innego raczej dzialu ma identyczne :szok2: genialne ;)
pozdrawiam ;* przy okazji xD hyhy
najlepszy kiss? mmm... niech pomysle. The notebook

najgorszy? Harry i cho w 5czesci harrego

Chyba większość, całuje bez zaangażowania i chęci wywołania dreszczyku namiętności u partnerki/partnera. Myślę, że nie chce im się starać. Jakbym miał powtarzać pocałunek z Angeliną Jolie 20 razy bo reżyserowi coś nie pasi to też by mi się znudziło

W Spidermanie jak Mart Jane pocałowała wiszącego do góry nogami człowieka pająka

Każdy pocałunek Bada Bundego