bzykol2407
bzykol2407
  3 августа 2008 (pierwszy post)

Czas na debiut na kulturze :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Katherine Winter nie wierzy w przeróżne cuda, sądząc, że można je wyjaśnić naukowo. Zostaje ona wezwana do pewnej miejscowości, w przekonaniu, że uda się jej w jakiś racjonalny sposób wyjaśnić zabarwienie na czerwono wody w rzecze. Jednakże przekonania pani profesor zostają zachwiane w momencie, gdy w miejscowości zaczynają dziać się różne dziwne rzeczy, których już nie potrafi wyjaśnić. Wieść głosi, że dziwne zjawiska są plagami zsyłanymi przez Boga na ludzi i mającymi za razem poprzedzać koniec świata. Mieszkańcy winą za pojawienie się plag obarczają dziewczynkę mieszkającą w tej małej miejscowości, Loren McConnell (AnnaSophia Robb). Katherine szuka jakiegoś rozwiązania zagadki dziesięciu plag..
.

Oglądaliście film ''Plaga''??
Co sądzicie o tym filmie??
Lubicie horrory religijne??
Wierzycie w ogóle w cuda??

Dzieki za odp :piwo:
Dragonnn
Dragonnn
  3 августа 2008

Dobry film :) polecam :piwo:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wierzycie w ogóle w cuda??

haha to zalezy o czym mowa ^^
4Pure
4Pure
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądaliście film ''Plaga''?? Co sądzicie o tym filmie?? Lubicie horrory religijne?? Wierzycie w ogóle w cuda??

Hej, nie oglądałam.
Horror religijny? ciekawe, muszę zobaczyć ten film :tak:
Wierzę w cuda ;)
bzykol2407
bzykol2407
  3 августа 2008
Dragonnn
Dragonnn: haha to zalezy o czym mowa ^^

no takie, jak np na koncu filmu (ne mowie dokladnie, bo widze, ze ludzie nie oglądali) xD
kuba92762
kuba92762
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądaliście film ''Plaga''?? Co sądzicie o tym filmie?? Lubicie horrory religijne?? Wierzycie w ogóle w cuda??

1.Tak.
2.Dobry.
3.Tak
4.Tak
Chociaz bardziej sie przestraszylem babki ktora wrzasnela w kinie jak tego filmu.
bzykol2407
bzykol2407
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaz bardziej sie przestraszylem babki ktora wrzasnela w kinie jak tego filmu.

a czemu wrzasnęła? xD

Niektore momenty były mocne, ale bez przesady
kuba92762
kuba92762
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a czemu wrzasnęła? xD

Na scenie z tymi zabami czy z jakimis tam zwierzetami bylo...nawet nie pamietam. wrzasnela, ze az mi sie popcorn wysypal.
bzykol2407
bzykol2407
  3 августа 2008

zaby były lajtowe ;]

scena ze zdjęciem była najgorsza :crylol:

Biedny popcorn :and:

kuba92762
kuba92762
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zaby były lajtowe ;] scena ze zdjęciem była najgorsza

Nie pamietam tego juz filmu, przyznaje...chociaz wiem, ze nawet zadowlony z kina wyszedlem.
Musze sobie go odswiezyc.
a co do popcornu to , ze biedny to fakt. 13 zl dalem za zestaw, bo juz punktow na karcie nie mialem.
bzykol2407
bzykol2407
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Musze sobie go odswiezyc.

warto ;]

13 zł? :woot:

To przeciez 3 wina :crylol:
kuba92762
kuba92762
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: warto ;] 13 zł?

z cola razem w zestawie:D

Konto usunięte
Konto usunięte: To przeciez 3 wina

nie pije takich win:P
Dragonnn
Dragonnn
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Na scenie z tymi zabami czy z jakimis tam zwierzetami bylo...nawet nie pamietam. wrzasnela, ze az mi sie popcorn wysypal.

hahahaha ^^ przypomina mi to jas fasola jak byl w kinie :lol2:
kuba92762
kuba92762
  3 августа 2008
Dragonnn
Dragonnn: hahahaha ^^ przypomina mi to jas fasola jak byl w kinie

:lol2:
W sensie, ze co? tez mial taka sytuacje? bo Jasia fasoli od lat nie ogladalem i nie wiem:D
Dragonnn
Dragonnn
  3 августа 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W sensie, ze co? tez mial taka sytuacje? bo Jasia fasoli od lat nie ogladalem i nie wiem:D

no jak niby byl w kinie ze swoja kolezanka i machal tymi popcornami hahaha ^^
kuba92762
kuba92762
  3 августа 2008
Dragonnn
Dragonnn: no jak niby byl w kinie ze swoja kolezanka i machal tymi popcornami hahaha ^^

:lol2: no spoko:D
P.S. Odbiegajac od tematu, bo nie wiem, czy jesli nie ogladalem zadnej czesci mumii to sie polapie we wszystkim w trzeciej...
W temacie ponizej, dostalem odpowiedz od dziewczyny, ktora nie ogladala 3 czesci to w sumie nie wiem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.