Kocham taniec.
Piszcie swoje opinie jaki styl najbardziej Wam odpowiada ;))
Co Wam się nie podoba w róznych dziedzinach ;)
Taniec zainspirował mnie kiedy obejżałam filmt "step up " , "honey" "dirty dancing 2" itp ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=0Q7Yt4Rkldw a to ja ;)
lista tematów
Taniec. strona 5 z 8
Całkiem wyszlo ;] Miały być żałosne i sąą ;] I bardzo mi miło ,ze wzbudzaja takie kontrowersje bo takie było głowne założenie xD
Co TY nie powiesz ;] Zauwazylam o kim pisze o.O ja pie r dole jaka banda sztywniaków , a co do profilku to się nie kasuje tylko się wgrywa nowe zdj ;)
hahah no tak ,tak ;) Ja sie zawsze ubieram na rózowo ;D i w ogóle tak i jeszcze raz tak ;) Macie racje xD
Konto usunięte: Co TY nie powiesz ;] Zauwazylam o kim pisze o.O ja pie r dole jaka banda sztywniaków ,
Wiesz, nie każdego podnieca kręcienie tyłkiem w stylu białej dresiary "animie libera" ;).
Też bym mogła się nagrać jak kręcę tylkiem, rzucam cyckami, tylko nie rozmumiem zbytniego sensu. Zeby się pośmiać?- spoko, ale we własnym gronie, a nie dawać filmiki w samym staniku ja jutuba a potem jeszcze na forum fotkowe.
Nie wiem co tym chciałaś osiągnąć.
Konto usunięte: Ale co chcesz osiągnąc poprzez wstawianie ośmieszającyh Cie jako potencjalna tancerkę filmikow na youtube, bo nie rozumiem
Chce pokazać , że się potrafi śmiać z siebie

Nie wychodzi jej xD
Konto usunięte: Co TY nie powiesz ;] Zauwazylam o kim pisze o.O ja pie r dole jaka banda sztywniaków , a co do profilku to się nie kasuje tylko się wgrywa nowe zdj ;)
hah jeśli nawet by Ci się udało trafić to lepsze to niż ośmieszanie się na necie xD