Wilkomen :)
Kilka szybkich pytań na sen, żeby się nie lepiej spało
1. Dla tych co czytają książki: lepiej się czyta w nocy, czy może w dzień?? i dlaczego?
2. Miasto najbardziej ociekające kulturą ? (w Polsce)
3. Jeśli mielibyście zarazić osobę kulturą, to jakie jedno dzieło byście mu wepchali do "kieszeni" ?
4. Dlaczego jeszcze nie spicie
Mam nadzieje, ze nie przestraszyliście się tytułu tematu
Peace
lista tematów
Nie wchodzić, grozi poryciem czapki !!!!!!!!!! strona 2 z 6
Nie zaCzepiaj mnie bo powiem Mamie...

Ale przy winie i dźwiękach harfy a nie przy emiterze fal elektromagnetycznych
Nie wiem,

To naskarż mamie, ze napastuje Cie 16 letnia dziewczynka

na wino patrzec nie mogę, a do harfy nie mialabym cierpliwości

Wole posiedzieć przy emiterze fal elektromagentycznych . :PP To przeciez takie romantyczne.
To wytlumacz mi o co chodzi w tytule, bo ja jakas głÓpia jestem chyba

Powiedziałem, oznajmiła, że przyjedzie do Ciebie i da Ci klapsa

Konto usunięte: Wole posiedzieć przy emiterze fal elektromagentycznych . :PP To przeciez takie romantyczne.
Ach uznam to za komplement

Hehe, tak sobie napisałem, zeby zainteresowac forumowiczów. :)
Wole od kogos innego klapsa

Ah* :PP No, ja lubie gdy fale elektromagnetyczne przenikają przeze mnie

Ale co znaczy "porycie czapki"?

Hehe, jeszcze trochę i będziesz świecić jak po tygodniowych wakacjach w czarnobylskim centrum odnowy bilogicznej

Tzn upośledzenie mózgu :)
Qbkens: Hehe, jeszcze trochę i będziesz świecić jak po tygodniowych wakacjach w czarnobylskim centrum odnowy bilogicznej ;)
hahaha, to Ci się udało

Aa, jasne, fakt, trzeba bylo napisać "grozi dysfunkcją kresomózgowia (łac. telencephalon) ", a nie mi tu jakimś slangiem jedziesz

Konto usunięte: Aa, jasne, fakt, trzeba bylo napisać "grozi dysfunkcją kresomózgowia (łac. telencephalon) ", a nie mi tu jakimś slangiem jedziesz .
hehe, to Ty naprawdę nie wiedziałaś o co kaman ?
Jak byłem w Norwegii na truskawkach to pracowały obok mojego rządka 2 dziewczyny z Krakowa (studiujące polonistyke bodajże). Gdy skończyły swój rządek, to powiedziałem, żeby przeszły na moją prawą mańkę, One na to: a co to jest???. Albo tak samo nie wiedziały co to jest melanż, aczkolwiek cieżko mi w to uwierzyć wszak to dosyć popularne określenie