Co myślicie o tym filmie ??
Czekam na mini recenzje tego filmu ;D
lista tematów
Step up 2 .. :)) strona 2 z 3
Zawsze jest tak, ze drugie i kolejne częsci są gorsze od pierwszej. Praktycznie zawsze.
Wystarczy porównać "Dirty Dancing" 1 do 2.
Muzyka, jak słuchałam ścieżki, do tańca, bez głębszych treści, no ale o to chodzi. Film taki sobie. Fabuła "zerżnięta" z jedynki.
Ocena: Film dla pustych, amerykańskich nastolatków, którzy myślą, ze jak są "królami" dyskotek po dwóch setach, mogą być profesjonalnymi tancerzami.
Generalnie film popierdółka. Ale sceny tańca dobre. I główna bohaterka fajna. No i na pewno lepszy od jedynki.
Ale i tak z 'tanecznych' filmów najlepszy jest Take The Lead.
spodziewalam sie czegos bardziej widowiskowego, ale przyznam ze sie zawiodlam. taniec spoko, dobrze poznac inne rodzaje "baletu", ale bez rewelacji... ogolnie w skali od 1-10 daje 4, byloby 3 ale podnioslam o jeden za bardzo ladnego blondaska-jednego z glownych bohaterow

Jak dla mnie bomba. Taniec jest rewelacja. A fabula no ujdzie. Dla samego tanca i muzyki warto obejrzec.
Choreografia lepsza niż w jedynce, jednak fabuła denna. Prawie zasnęłam przy oglądaniu. Jedynka moim zdaniem była ciekawsza, choć też nie zrobiła na mnie wrażenia.